ESI MELATONIN PURA MIKROTABLETE A120

11.50

  • MELATONIN PURA dodatak prehrani za lakše usnivanje.
  • Doprinosi ublažavanju simptoma povezanih s promjenama vremenskih zona pri putovanju zrakoplovom.
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

ESI MELATONIN PURA MIKROTABLETE A120

MELATONIN PURA mikrotablete su dodatak prehrani se koriste za skraćenje vremena potrebnog za usnivanje te za lakše usnivanje u slučajevima tegoba koje su posljedica promjena ritma budnosti i spavanja (cirkadijalnog ritma). To se često događa zbog prirode posla (npr. noćne smjene, noćna dežurstva zdravstvenog osoblja, dežurstva u službi vatrogasaca, policije ili osoblja hitne pomoći i sl.).

Melatonin se koristi i kod odlaska na daleka putovanja u druge vremenske zone, kada se prvih nekoliko dana organizam sporije prilagođava vremenskoj razlici. Koristan učinak na ublažavanje subjektivnih osjećaja kod promjene vremenskih zona postiže se minimalnim unosom 0,5 mg melatonina prije spavanja prvog dana putovanja te sljedećih nekoliko dana po dolasku na odredište.

Doza od 1 mikrotablete sadrži: melatonin 1 mg

Napomene i upozorenja:

Ne preporučuje se uzimanje melatonina za vrijeme dojenja. Upravljanje vozilima ili strojevima ne preporučuje se 8 sati nakon uzimanja melatonina.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Primjena:

Za skraćenje vremena potrebnog za usnivanje, uzimati 1 tabletu na dan, najbolje navečer kratko prije odlaska na spavanje. Za ublažavanje subjektivnih osjećaja povezanih s promjenom vremenskih zona, uzeti 1 tabletu kratko prije spavanja prvi dan putovanja te sljedećih nekoliko dana po dolasku na odredište.

Dodatak prehrani koji doprinosi skraćenju vremena potrebnog za usnivanje doprinosi ublažavanju subjektivnih osjećaja povezanih s promjenama vremenskih zona (jet lagom).

ESI MELATONIN PURA MIKROTABLETE A120

Pakiranje: 120 mikrotableta u blisteru

Pogledajte sve ESI proizvode.

Težina 0.5 kg
Košarica