ALOE VERA ESI ČISTI SOK 1L

21.50

Sok od čistog aloa gela iz unutarnjeg dijela lista prave aloje. Ima povoljan učinak na detoksikaciju, te opskrbljuje organizam brojnim hranjivim sastojcima.  Koristi se za obogaćivanje svakodnevne prehrane i ugodnog je okusa.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

ALOE VERA ESI ČISTI SOK 1L

ALOE VERA ESI® “Massima Forza” sok od lista prave aloje tekući je dodatak prehrani i sadrži čisti unutarnji dio lista prave aloje (Aloe barbadensis Miller) odnosno aloe gel. Aloa gel sirovina je dobivena zahtjevnim načinom proizvodnje, bez sastojaka kore.

Ispitivanja su potvrdila da aloe gel iz unutarnjeg dijela lista prave aloje ima povoljan učinak na detoksikaciju te da opskrbljuje organizam brojnim hranjivim sastojcima. Zbog toga se koristi u okviru dijetetskih mjera za obogaćivanje svakodnevne prehrane.

Doza od 75 ml sadrži:
• sok od lista prave aloje bez sastojaka kore (Aloe barbadensis Miller, gelum sine cute) 74,85 ml, od toga količina polisaharida najmanje 525 mg

*Datum obavijesti Ministarstva zdravstva RH: 24.07.2013. (dostavljena u elektroničkom obliku).

Neotvoreno čuvati na sobnoj temperaturi, a nakon otvaranja i prve primjene čuvati u hladnjaku te utrošiti u roku od mjesec dana. Primjena aloe gela od parenhima lista Aloe barbadensis Miller u dodacima prehrani nema ograničenja. Unatoč tome, ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci mlađoj od 7 godina.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Primjena:

  1. Razrijediti 1 mjericu napitka (25 ml) u 200 ml vode.
  2. Uzimati 1 do 3 puta na dan, uz obrok ili nakon obroka.
  3. Količinu odmjeriti priloženom mjericom na zatvaraču. Prije upotrebe protresti bocu.

ALOE VERA ESI ČISTI SOK 1L

Pakiranje: 1000 ml

Pogledajte sve ESI proizvode.

Težina 0.5 kg
Košarica