KOPITARNA

Filtriraj proizvode

Prikazuje se svih 10 rezultata

Kopitarna je obuća napravljena s ljubavlju i predanošću, a proizvode ju radnici svih generacija.

Povijest

Priča o najstarijoj posavskoj tvrtki koja je među najstarijim tvrtkama u ovom dijelu svijeta … Unatoč dugom postojanju, Kopitarna nije bila prva industrija u Sevnici. Davno je Sevnica imala svoju kožarsku radionicu, koja je ležala na lijevoj obali Drožanjskog potoka na ušću rijeke Save. U svakom slučaju, Kopitarna ima najdulje razdoblje svog postojanja u Sevnici i najdužu tradiciju izrade svog osnovnog proizvoda – kopita kao alata za izradu obuće.

Mi stvaramo za vas

Odlukom o osnivanju tvrtke, ista je 31. listopada 1946. dobila naziv „KOPITARNA SEVNICA“ koji se i koristi danas. Nakon 1973. godine izgrađena je nova zgrada za poluproizvode, mehanička i električna radionica te dio zgrade za proizvodnju obuće koja je dovršena 1975. godine. Nakon te godine započeli smo s proizvodnjom polietilenskih kalupa na novim strojevima. Tijekom godina osuvremenili smo naš program kalupa za cipele najnovijim znanjima i tehnologijama. Tako smo naš asortiman proširili napinjačima za cipele i obuću. Proizvodnja obuće ubrzo se znatno povećala zbog rastućih potreba za proizvodima od prirodnih materijala kao što su drvo, pluto i koža.

Misija i vizija tvrtke

Odlikuje ju moderan dizajn koji je nosiv svakoga dana i prikladan za različite potrebe i namjene. Naša je želja da se kupci koji nose našu obuću osjećaju dobro i ugodno. Vrlo smo ponosni na činjenicu da se naša obuća koristi i za zaštitu na radu, zahvaljujući certifikatima o kvaliteti i prikladnosti koji su dodijeljeni mnogim modelima. Daljnji je razvoj sve više usmjeren i prilagođen toj svrsi. 135 godina postojanja, rada i razvoja osjeti se na svakom koraku.

Košarica
Filtriraj proizvode Showing all 10 results

Kategorije proizvoda

Poredaj po

Dostupnost

Broj proizvoda

Filtriraj proizvode Showing all 10 results

Kategorije proizvoda

Dostupnost

Filtriraj