DR. LUIGI

Filtriraj proizvode

Prikazujemo 1–12 od 18 rezultata

Tvrtka Dr.Luigi je dugogodišnji proizvođač medicinske obuće, koja bazira svoju proizvodnju na obiteljskoj tradiciji obrta, koja traje više od 100 godina. Današnje metode koje tvrtka koristi u proizvodnji obuće imaju svoje korijene u toj tradiciji, koja traje još od 1912. g.

Zahvaljujući prvenstveno gđi Anđi Latković, rođ. Krželj, koja je uvozom prvog šivaćeg stroja (Singer) i svojom vlastitom vještinom izrade i oblikovanja obuće i tekstilnih proizvoda pokrenula tradiciju, danas je tvrtka Dr.Luigi, koja nastoji zadržati takav pristup u proizvodnji, jedna od najpoznatijih i najcjenjenijih proizvođača medicinske obuće. To su prepoznali svi korisnici DrLuigi proizvoda, koji su dostupni u 56 država diljem Europe.

Tvrtka je razvila vlastiti distribucijski sustav. Putem vlastitih strateški smještenih carinskih skladišta vrši distribuciju prema svojih oko 60 000 partnera.

Naše dostignuće je svrstavanje naših proizvoda u kategoriju medicinskih pomagala, što znači da se oni prodaju isključivo u ljekarnama i trgovinama ortopedskim pomagalima. U proizvodnji se koriste najsuvremenija tehnička rješenja koja postoje u svjetskim razmjerima, što je rezultiralo velikom potražnjom za proizvodima od strane privatnih građana, jer oni, osim što služe kao pomagalo kod osoba koje imaju određene tegobe, također djeluju preventivno za najčešće vrste oboljenja stopala koje se pojavljuju u medicini. Iz tog razloga, tvrtka je dobila certifikate, kako za svoje proizvode (MDD), tako i za cjelokupan managment (ISO 9001 i ISO 13485). Osim ovih spomenutih certifikata, koji vrijede za područje Europske Unije, tvrtka je dobila odgovarajuće certifikate za Rusiju, Ukrajinu i Bjelorusiju.

Tvrtka je također vlasnik nekoliko patenata, koji se tiču razvoja i proizvodnje obućarskih proizvoda, te je dobila i priznanje Ministarstva Znanosti Republike Hrvatske.

Košarica
Filtriraj proizvode Showing 1 - 12 of 18 results

Kategorije proizvoda