AVÈNE

Filtriraj proizvode

Prikazujemo 1–12 od 90 rezultata

  • AVENE 24-SATNI DEZODORANS 50ML
  • AVENE A-OXITIVE DNEVNA VODENA KREMA
  • AVENE A-OXITIVE KREMA ZA OKO OČIJU 15ML
  • AVENE BLAGI GEL ZA EKSFOLIJACIJU 75ML
  • AVENE BLAGI TONIZIRAJUĆI LOSION 200ML
  • AVENE MLIJEKO ZA ČIŠĆENJE 200ML
  • AVENE BOGATA HRANJIVA REVITALIZIRAJUĆA KREMA 50ML
  • AVENE CICALFATE BALZAM ZA USNE 10ML
  • AVENE CICALFATE HAND OBNAVLJAJUĆA KREMA

Avène ima više od 270 godina iskustva u njezi osjetljive kože i ima povjerenje milijuna ljudi diljem svijeta. U srcu brenda je termalna voda , prirodni umirujući izvor klinički dokazan u više od 150 studija da omekšava i umiruje kožu.

Izvanredna izvorska voda, čija su blagotvorna svojstva umirujuća i učinkovita. Ublažavanju stanja kože više od dva i pol stoljeća, a potkrijepljena je s više od 150 kliničkih studija.

Bogata povijest hidroterapijskog centra započinje u malom selu na jugu Francuske. Selo Avène smješteno je u dolini rijeke Orb na rubu gorja Cévennes.

Dermatološki laboratoriji Avène grade odnos povjerenja između laboratorija i kupaca baziranog prvenstveno na dokazanoj učinkovitosti termalne izvorska vode. Dermokozmetički proizvodi Avène priznati su i prihvaćeni zahvaljujući visokom stupnju tehnoloških istraživanja. Poticanih strogim farmaceutskim pravilima uz istraživanjem biljaka, što je jedinstveno obilježje ovog proizvođača.

Svojim farmaceutskim usmjerenjem, Dermatološki laboratoriji Avène postali su svjetski uzor u području dermatokozmetike i pouzdan partner farmaceuta i liječnika u svijetu. Danas, Dermatološki laboratoriji svoje proizvode osim u Francuskoj prodaju i u preko 100 zemalja u svijetu.

Kroz brojna istraživanja termalna izvorske vode otkrivena su i potvrđena njena učinkovitost. Umirujuće, antiiritacijsko i omekšavajuće djelovanje i na najosjetljivijoj koži.

Avène termalna izvorska voda dobila prvo priznanje zbog svojih svojstava: umirujućeg, antiiritirajućeg i omekšavajućeg djelovanja, konstantne kontrole kvalitete vode te jedinstvenog i stalnog sastava.

Učinkovitost termalne izvorske vode prepoznata je i priznata još davne 1874. godine kada dobiva status lječilišta od posebnog značaja za bolesnike s kožnim oboljenjima.

Košarica
Filtriraj proizvode Showing 1 - 12 of 90 results

Kategorije proizvoda

Poredaj po

Dostupnost

Broj proizvoda

Filtriraj proizvode Showing 1 - 12 of 90 results

Kategorije proizvoda

Dostupnost

Filtriraj
Scroll to Top