CICIBAN

Filtriraj proizvode

Prikazuje se svih 6 rezultata

Ciciban papuče su posebno kreirana obuća za djecu.

Vlastiti razvojni odjel

Naš odjel za razvoj konstantno radi na usavršavanju obuće koja promovira zdrav i pravilan razvoj dječjih stopala.
Svaki roditelj djetetu želi omogućiti sigurnost i udobnost prilikom otkrivanja i osvajanja svijeta – zato je tu Ciciban!

Većina djece svoje prve korake napravi između devetog i osamnaestog mjeseca starosti. Upravo u tom ranom razdoblju stopala zaslužuju najviše pažnje i pozornosti, stoga je izrazito bitno koje se cipelice biraju za prve korake.

U Cicibanu vjerujemo da naša obuća omogućava zdrav i pravilan razvoj dječjih stopala. Briga za dječja stopala za nas je na prvom mjestu, što potvrđuje i nekoliko desetljeća iskustva, znanja i suradnje.
Prednost Ciciban obuće leži u našem razvojnom odjelu, segmentu proizvodnje koji obavlja funkciju stalnog praćenja razvoja proizvoda, od ideje do same izvedbe i finalnog produkta. Izgradili smo odličnu suradnju s lokalnim vrtićima i školama i upravo ta suradnja nam omogućava da svaki model, u svim veličinama, testiramo na dječjoj nozi prije nego se proizvod plasira na tržište.

Svjesni da je svako stopalo jedinstveno, dizajniramo cipele za dječja stopala u rasponu od malih do velikih brojeva te za različite namjene.
Zdrav razvoj dječjih stopala naša je misija, a realizacija se ogleda u stalnoj, dugogodišnjoj suradnji s renomiranim stručnjacima. Ljubav i briga za dječja stopala je vrijednost koja nas povezuje i ujedno vodi novim spoznajama, iskustvima i stvaranju objektivnih kriterija za proizvodnju što kvalitetnije dječje obuće.

Kombinacija znanja i tradicije tipičnih lokalnih obrta
Proizvodi se odlikuju kvalitetom izrade, što je plod dugogodišnjeg, generacijskog prenošenja znanja u kombinaciji s korištenjem modernih tehnologija.

Najveći udio Ciciban obuće proizveden je u blizini Gorice, u gradiću Miren, poznatom po stoljetnoj tradiciji proizvodnje obuće. Ciciban obuća je proizvod koji predstavlja kombinaciju umijeća i tradicije tipičnih lokalnih obrta.

Proizvod karakterizira iznimno visoka kvaliteta izrade, koja je plod prijenosa znanja s generacije na genaraciju te usavršavanja proizvodnje korištenjem najmodernije dostupne tehnologije. Tvrtka slijedi najnovije tehnološke i mehaničke inovacije koje jamče kvalitetu i preciznost u proizvodnji obuće. Istovremeno ostaje vjerna ideji da su vješte ruke ključni čimbenik konačne kvalitete cipela. Osim kvalitete proizvoda, tvrtku ističe produktivnost što se ogleda u dnevnoj proizvodnji više od 2.500 pari obuće koju tijekom proizvodnog procesa pregleda više od 70 pari ruku kvalificiranog osoblja.

Košarica
Filtriraj proizvode Showing all 6 results

Kategorije proizvoda

Poredaj po

Dostupnost

Broj proizvoda

Filtriraj proizvode Showing all 6 results

Kategorije proizvoda

Dostupnost

Filtriraj