BIODERMA

Filtriraj proizvode

Prikazujemo 1–28 od 74 rezultata

Bioderma je renomirani francuski brend specijaliziran za dermatološki inspiriranu kozmetiku, posvećen razvoju proizvoda koji pružaju rješenja za različite probleme kože. Sa sjedištem u Lyonu, Francuska, Bioderma se ističe po svojoj inovativnoj liniji proizvoda koja kombinira znanstvena istraživanja s visokokvalitetnim sastojcima kako bi zadovoljila različite potrebe kože.

Biodermin asortiman proizvoda obuhvaća širok spektar proizvoda za njegu kože, uključujući čistače, tonike, hidratantne kreme, tretmane za specifične probleme kože poput akni ili hiperpigmentacije, proizvode za zaštitu od sunca te proizvode za njegu osjetljive i intolerantne kože. Ključni principi brenda uključuju stručnost, sigurnost, učinkovitost i osjetljivost, što rezultira formulacijama koje su blage, ali učinkovite, i pogodne za sve tipove kože, uključujući i najosjetljiviju kožu.

Bioderma proizvodi su rezultat dugogodišnjeg istraživanja i suradnje s dermatolozima te su dizajnirani kako bi podržali prirodne procese kože i pomogli joj da ostane zdrava i uravnotežena.

Košarica