SALVIT GASTRICON 240MG KAPSULE A15

6.35 (47.84 kn)

Za olakšavanje tegoba nadutosti i nakupljanja plinova u crijevima. Jedna kapsula sadrži visoku doza simetikona, 240 mg, koji učinkovito oslobađa crijeva od suvišnih mjehurića i smanjuje nadutost.

SKU: C011489 Kategorije: , ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 1 - 3 dana

Sigurna online kupovina

SALVIT GASTRICON 240MG KAPSULE A15

Salvit GastriCon je medicinski proizvod za ublažavanje simptoma povezanih s prekomjernim nakupljanjem plinova u želucu i crijevima. Sadržava simetikon u visokoj dozi, čime se povećava učinkovitost pripravka što pridonosi učinkovitijem ublažavanju tegoba uzrokovanih jakim nadimanjem.

  • Visoka doza simetikona – jedna kapsula  240 mg simetikona.
  • Uklanja suvišne plinove iz probavnog trakta.
  • Pomoćno sredstvo prije dijagnostičkih pregleda u trbušnoj šupljini.

Simptomi prekomjernog nakupljanja plinova u crijevima su plinovi, nadutost, osjećaj sitosti, nelagoda i bolovi u trbuhu te podrigivanje. Kada se više simptoma pojavljuje zajedno, tada se radi o sindromu, a najčešći jest sindrom iritabilnog crijeva. SIMETIKON rastvara mjehuriće plina koji su zarobljeni u želucu i crijevima. Ne apsorbira se iz probavnog trakta, ne mijenja pH vrijednost želučanog sadržaja, ne mijenja probavne procese i ne interferira s mehanizmima apsorpcije u crijevima.

Sastav: 240 mg simetikona, pomoćne tvari: želatina, glicerol, kinolin žuta.

Ako se propusti doza, ne smije se primijeniti dvostruka doza kako bi se nadoknadila zaboravljena doza. Nemojte prekoračiti preporučenu dozu. Proizvod nemojte upotrebljavati nakon isteka roka trajanja.

Način upotrebe: 

Osobe starije od 18 godina: 2 – 3 kapsule na dan. Kapsule se mogu uzimati prije, poslije i tijekom obroka s čašom vode.

Priprema za dijagnostičke preglede trbušne šupljine: dan prije pregleda- 1 kapsula navečer; na dan pregleda – 1 kapsula ujutro na prazan želudac.

SALVIT GASTRICON 240MG KAPSULE A15

Pakiranje: 15 mekih kapsula

Pogledajte sve  proizvode u online ljekarni Plantak.

Potražite proizvod na stranicama proizvođača.

Košarica