TRIMAGNEZIJ DIREKT VREĆICE HAMAPHARM A20

8.90

375 mg magnezija u tri oblika za 5 puta veću iskoristivost i visoku bioraspoloživost. Doprinosi zdravlju mišića i živčanog sustava te pomaže kod iscrpljenosti. Brza praktična primjena.

Osvježavajući okus limuna.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

TRIMAGNEZIJ DIREKT VREĆICE HAMAPHARM A20

TRIMAGNEZIJ DIREKT VREĆICE HAMAPHARM A20

TRIMAGNEZIJ za visoku bioraspoloživost, brzu apsorpciju i 5x veću iskoristivost u organizmu.

Preporučuje se primjena:

  • za opuštanje mišića i kod grčeva u mišićima
  • za smanjenje umora i iscrpljenosti organizma
  • kod povećane napetosti, tjeskobe i stresnih situacija
  •  za smirenje i pomoć pri spavanju

Sadrži trostruku idealnu kombinaciju tri oblika magnezija za 5 puta veće djelovanje. Magnezij bisglicinat je topljivi organski kompleks magnezija s aminokiselinom glicin najviše bioraspoloživosti i iskoristivosti. Magnezij citrat je organska sol magnezija brže apsorpcije, topivosti i odlične iskoristivosti u organizmu, dok je magnezij oksid anorganska sol s najvećim udio elementarnog magnezija u spoju.

Sadrži dodatno vitamine B kompleksa (vitamin B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9 i B12) i vitamin C koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava i zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Prekomjerna konzumacija može imati laksativni učinak.

Primjena:

Preporučuje se uzimanje 1 vrećice na dan. Sadržaj vrećice primijeniti direktno u usta, pustiti da se otopi u ustima i progutati.

TRIMAGNEZIJ DIREKT VREĆICE HAMAPHARM A20

Pakiranje: 20 vrećica s granulama

Pogledaj sve HAMAPHARM proizvode.

Težina 0.5 kg
Košarica