BIONIKE DEFENCE HYDRACTIVE SPF 25 SPREJ

15.66

Koristi se za dnevnu zaštitu od sunčevog zračenja, atmosferskih onečišćenja i djelovanja plavog svjetla za čiju emisiju su odgovorni zasloni računala, tableta i mobilnih telefona, televizori i led-rasvjeta u prostoru. Sprej ima odličan učinak na fiksiranje šminke.

SKU: C009666 Kategorije: , , ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 1 - 3 dana

Sigurna online kupovina

BIONIKE DEFENCE HYDRACTIVE SPF 25 SPREJ

BioNike Defence Hydractive MistUrban protection SPF 25 sprej za dnevnu zaštitu od UV zračenja, atmosferskih onečišćenja i plavog svjetla.

Aktivni sastojci:

Patentirana kombinacija beta-glukana i L-karnozina ima učinak na poticanje prirodnih obrambenih mehanizama stanica kože. Vitamin B5 hidratizira i štiti kožu. Vitamin E ima antioksidativno djelovanje. UVA/UVB filteri štite kožu od štetnih učinaka sunčevog zračenja. Proizvod ne sadrži parfeme, konzervanse niti gluten, a prikladan je u slučaju preosjetljivosti na teške metale (osobito nikal).

Primjena:

Dobro protresti, a potom raspršiti po licu s udaljenosti oko 20 cm. Oči i usta pri raspršivanju držati zatvorene. Raspršiti ujutro nakon šminkanja, kako bi se učvrstio make-up i zaštitilo lice prije izlaska. Može se primijeniti više puta u tijeku dana, osobito pri radu za računalom ili kod boravka na suncu.

BIONIKE DEFENCE HYDRACTIVE SPF 25 SPREJ

Pakiranje: 75ml

https://www.ljekarne-plantak.hr/kategorija-proizvoda/brandovi/bionike/

Težina 0.5 kg
Košarica