BIONIKE AKNET AZELIKE PLUS GEL 30ML

23.50

Gel-krema sa snažnim učinkom zahvaljujući kombinaciji azelaične kiseline, retinoida nove generacije (HPR) i glikolna kiselina. Formulirano za djelovanje na kožne mrlje koje se pojavljuju kod kože sklone aknama i na tragove nakon akni, vidljive tijekom adolescencije i u odrasloj dobi.

Intenzivna njega za akne i problematičnu kožu lica!

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

BIONIKE AKNET AZELIKE PLUS GEL 30ML

 • ŠTITI OD RAZVOJA UPALE
 • KONTROLIRA PROLIFERACIJU BAKTERIJA
 • SUZBIJA STVARANJE I RAZVOJ MITESERA
 • KONTROLIRA PROIZVODNJU SEBUMA

Zahvaljujući keratolitičkom i bakteriostatičkom učinku, te svojstvu normalizacije sebuma, pomaže u suzbijanju stvaranja i razvoja komedona (bijelih i mitesera), smanjujući začepljenje pilosebacealnih folikula. Drži proliferaciju Cutibacterium acnes pod kontrolom, sprječava proupalne učinke i stvaranje biofilma koje izaziva. Djeluje na kožne mrlje koje se pojavljuju kod kože sklone aknama i na tragove nakon akni, vidljive tijekom adolescencije i u odrasloj dobi.

 • Azelaične kiselina regulira lučenje sebuma, modulira keratinizaciju i djeluje bakteriostatski. Djeluje na sve komponente akni: suzbija upalne procese u folikulu, kontrolira prekomjerno lučenje sebuma, normalizira keratinizaciju, suzbija proliferaciju Cutibacterium acnes.
 • Hidroksipinakolon retinoat normalizira keratinizaciju i pomaže u smanjenju upale.
 • Glikolna kiselina ima keratolitičko djelovanje na keratinska začepljenja u pilosebacealnim kanalima, smanjujući opstrukciju komedona i sprječavajući njihovu evoluciju u papule i pustule.
 • Jantarna kiselina je keratolitik i djeluje antibakterijski protiv C. acnes.

Upozorenje: U periodima jakog sunčevog zračenja, ujutro koristiti kremu za zaštitu od štetnog sunčevog zračenja. Prestati s primjenom u vrijeme izlaganja kože suncu.

Primjena:
 1. Nanijeti jednom dnevno, najbolje navečer.
 2. Nanijeti na prethodno očišćenu kožu, na zahvaćena područja u tankom sloju i lagano razmazati.
 3. Ne nanositi na oštećenu kožu, sluznice i izbjegavati dodir sa sluznicom oka.
 4. Preporuča se prekid liječenja tijekom razdoblja pojačanog izlaganja suncu i korištenje odgovarajuće kreme za sunčanje.

BIONIKE AKNET AZELIKE PLUS INTENZIVNA NJEGA 30ML

Količina: 30 ml

Pogledajte BIONIKE AKNET  proizvode u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica