RIO ULTRASONIC FACIAL

99.41

Ultrasonic Facial je 2 u 1 uređaj kombinira 2 kozmetička tretmana, tretman za dubinsko čišćenje kože i piling kože s anti-age efektom. Vrh uređaja ima oblik špatule, jedna strana služi za čišćenje, a druga za infuziju kolagenskog seruma ili kreme u kožu.

DUBINSKO ČIŠĆENJE KOŽE I ANTI-AGE DJELOVANJE!

SKU: C000239 Kategorije: , ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

RIO ULTRASONIC FACIAL

  • UKLANJA MRTVE STANICE 
  • DUBINSKI UKLANJA MASNOĆU I BAKTERIJE IZ PORA
  • INFUZIJOM KOLAGENA DJELUJE PROTIV BORA I LINIJA
  • MIKRO-MASAŽOM POTIČE ELIMINACIJU TOKSINA IZ KOŽE

Ultrasonic Facial kombinira 2 kozmetička tretmana:

1.Tretman dubinskog čišćenja i pilinga

Suptilna i neagresivna metoda dubinskog čišćenja lica ultrazvučnom špatulom u kojoj se kontinuirani zvučni valovi koriste da se otklone mrtve stanice s površine kože. Pomicanjem špatule uređaja po mokroj koži lica ultrazvučne vibracije nježno ispiru nečistoće duboko iz pora kože, koje nije moguće postići uobičajenim pranjem lica. Uređaj ima mogućnost odabira valova niskog i visokog intenziteta, tako da je pogodan i za ljude s osjetljivom kožom. Rezultat je čista, glatka i sjajna koža bez crvenila i iritacija.

2. Sonoforezu

Postupak kojim se pulsirajućim valovima poboljšava propusnost kože i postiže učinkovitija apsorpcija seruma. Pozicioniranje špatule ravno uz kožu postiže se ultrazvučno tapkanje pomoću kojeg serum* ili krema* prodire duboko kroz površinu kože. U kombinaciji s ultrazvukom koji poboljšava cirkulaciju i aktivira mišiće, ovo pridonosi efektu ravnanja kože, pri čemu se smanjuju sitne linije i bore, te poboljšava tonus kože.

*Kolagenski serum i krema ne dolazi s uređajem!

Rio Ultrasonic Facial aparat za čišćenje lica odličan je za:

  • Uklanjanje mitasera i čišćenje pora – mitaseri nasteju zbog nakupljenih masnoća i prljavština ispod pora kože. Kada koža izbaci tu nečistoću na svoju površinu tada nastaju miteseri koji predstavljaju začepljene pore. Prvi tretman je savršen način za uklanjanje mitesera, jer omogućuje da ih se u potpunosti eliminira. Jednostavnim pilingom kod kuće nije moguće tako potpuno i temeljito očistiti začepljene pore.
  • Borbu protiv bora – Jedna od najboljih karakteristika ovog uređaja je kombinacija sprječavanja nastajanja bora i brisanje onih postojećih. Prvim tretmanom postiže se dubinski piling i čišćenje kako bi se uklonile nečistoće koje oštećuju kožu, stvarajući sitne bore i linije, te dovode do dehidracije kože. Drugim tretmanom uklanjaju se već postojeći znakovi starenja intenzivnom infuzijom kolagena, seruma ili kreme duboko u kožu.
  • Pripremu kože za šminkanje – čista koža najbolja je priprema za svaki make up. Zbog površinskih ulja na licu, šminka inače brže nestaje pa je čišćenje kože najbolji trik za održavanje šminke kompaktnom i postojanom. Zdravlje i vitalnost kože najvažniji je faktor za postojanost šminke na licu.

Bezbolan i efektivan tretman i za najosjetljivije kože lica. Nije potrebno dodatno raditi mehaničko čišćenje lica.

RIO ULTRASONIC FACIAL

Pakiranje: 1 urešaj (Kolagenski serum i krema ne dolazi s uređajem!)

Pogledajte proizvode iz BEAUTY PROGRAMA u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica