RIO FACELITE ANTI-AGE LED MASKA ZA LICE

Naša najniža cijena: 278.72
Akcijska cijena: 236.91

FaceLITE ™ led maska za lice je klinički dokazan anti-age tretman koji stimulira stanice za proizvodnju kolagena i elastina. Maksimalna količina svjetlosti dubinski utječe na stanice kože i stimulira prirodne procese pomlađivanja kože. Kratko infracrveno svjetlo regenerira kožu, potiče oksigenaciju i cirkulaciju.

Već nakon razdoblju od četiri tjedna (tri tretmana tjedno), bore se smanjuju do 41%!

SKU: C009723 Kategorije: , ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

RIO FACELITE ANTI-AGE LED MASKA ZA LICE

 • PROTIV LINIJA I BORA NA LICU
 • INTENZIVNO POMLAĐIVANJE KOŽE
 • KLINIČKI DOKAZANO DJELOVANJE
 • SAMO 10 MINUTA PO TRETMANU
 • NEINVAZIVNO I SIGURNO

FaceLITE ™ uređaj stimulira prirodne procese pomlađivanja kože u brzom, laganom i cjelovitom tretmanu lica. Preporuka za korištenje je 3 do 4 puta tjedno, a već nakon četiri tjedna redovitog korištenja bore se smanjuju do 41%, koža je mekša, glađa, hidratizirana i regenerirana.

Starenjem koža, zbog gubitka kolagena i elastičnog tkiva, postaje sve više suha i tanka, te se opušta i razvija bore. FaceLITE ™ koristi dvije valne duljine svjetlosti; 633 nm (crveno svjetlo) i 830 nm (kratko infracrveno svjetlo). Navedene valne duljine, kliničkim studijama, dokazano stimuliraju stanice za proizvodnju kolagena i elastina postupkom nazvanim fotobiomodulacija.

FaceLITE  dokazano poboljšava svojstva kože poput vlažnosti, teksture i pigmentacije. Poboljšava oksigenaciju tkiva i protok krvi, a time se i apsorpcija proizvoda za njegu znatno poboljšava. FaceLITE je kompatibilan s većinom uobičajenih proizvoda za njegu.

Najbolje kod Rio FaceLite led maske je to što osoba ne mora raditi ništa osim postaviti masku na lice i uživati dok maska pomlađuje kožu. Jednostavno nosite ovu mekanu, hipoalergenu masku deset minuta dnevno u bilo kojem trenutku – dok se opuštate ili čak radite. Nakon tretmana nanesete hidratantnu kremu, serum ili Rio Beauty Hydrogel masku za lice koja je posebno dizajnirana za upotrebu uz ovaj uređaj. Vaša će se koža transformirati u samo nekoliko kratkih tretmana.

Značajke:

 • tretman traje samo 10 minuta
 • udobna, mekana i hipoalergena maska
 • automatsko odbrojavanje vremena
 • prenosivo i praktično za putovanja
 • može se kombinirati s maskom na bazi hidrogela za još bolje rezultate (nije obavezno / nije uključeno)
 • USB punjivo

Kakve rezultate očekivati?

 • Sitne bore i linije: nakon 3 tretmana tjedno tijekom 4 tjedna – smanjenje bora do 41%, uz smanjenje crvenila i mekšu, glađu, hidratiziranu i regeneriranu kožu
 • Poboljšana tekstura kože: nakon 1 tretmana tjedno tijekom 4 tjedna – 41% poboljšanje teksture, glatkoće  i tonusa kože
 • Povećan protok krvi: nakon 3 tretmana tjedno tijekom 4 tjedna – 95% potvrdilo je da je koža izgledala blistavije i zadebljanije. Oksigenacija tkiva faceLITE koristi provjerene valne duljine svjetlosti.
Kako djeluje?

FaceLITE koristi provjerene valne duljine svjetlosti; 633 nm crvenog svjetla i 830 nm kratkog infracrvenog svjetla. Ove valne duljine pokazane su u studijama kako stimuliraju proizvodnju kolagena i elastina te pomažu u poboljšanju protoka krvi i oksigenacije tkiva. Ti učinci pomažu stanicama kože da učinkovitije apsorbiraju aktualne proizvode za njegu kože i pomažu preinačenju učinaka procesa starenja. FaceLITE anti-age led maska dizajnirana je da maksimalna količina svjetlosti bude targetirana u dubokim slojevima kože.

Koliko često koristiti?

Za najbolje rezultate preporučuje se raditi tretmane 3-5 dana u tjednu najmanje 4 tjedna.

SIGURNOST:

FaceLITE je testiran i sukladan je međunarodnim sigurnosnim standardima. Budući da maska ne pokriva oči – zaštita za oči nije potrebna. Upotrebom faceLITE maske ne možete dobiti opekline jer u izvoru svjetlosti nema UV komponente. Tijekom upotrebe led maske ne smijete osjetiti bol. Svjetlost prodire u kožu i potiče stanice na prirodnu regeneraciju. FaceLITE tretman je neinvazivan i potpuno bezbolan. FaceLITE ™ je testiran na preko 100 pacijenata u neovisnim kliničkim studijama – recenzirani objavljeni radovi s potkrijepljenim tvrdnjama za koje je statistički dokazano da su značajne.

NAGRADE:
 • Dobitnica COSMO BEAUTY AWARDS nagrade po izboru žirija za najbolji BEAUTY TECH/gadget
 • dobitnica ELLE BEAUTY AWARDS 2022 u kategoriji TOP CHOICE beauty gadget
UPOZORENJA:

NEMOJTE koristiti faceLITE ako uzimate bilo koji lijek koji može izazvati fotosenzibilnost, imate fotosenzibilni poremećaj ili ste trudni ili dojite. Fotosenzibilnost (senzibilizacija na svjetlost) česta je nuspojava različitih lijekova i nekih biljnih lijekova. Budući da faceLITE ne generira toplinu, većina ljudi je prikladna za tretman ali postoji popis kontraindikacija na koje bi se trebao pozvati svatko tko razmišlja o tretmanu faceLITE. Ako niste sigurni, obratite se svom liječniku.

Ne biste trebali koristiti faceLITE ako ste trudni, planirate zatrudnjeti ili dojiti. LED sustav faceLite NIJE testiran na trudnicama ili dojiljama, pa stoga nije poznat rizik za fetus, novorođenčad ili trudnice.

NE upotrebljavajte uređaj faceLITE ako bolujete od lupus eritematodesa, fotoosjetljivog ekcema ili albinizma.

RIO FACELITE ANTI-AGE LED MASKA ZA LICE

Pakiranje: 1 komad

Pogledajte BEAUTY PROGRAM proizvode u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica