BIORELA AB KAPSULE A10

9.20

Ekstra snažna formula s HOWARU® Restore i inulinom, s više od 20 milijardi dobrih bakterija. HOWARU® Restore je osmišljen tako da pruža jednaku podršku gornjem i donjem dijelu crijeva. Namijenjeno odraslima i djeci starijoj od 6 godina.

PRVI IZBOR KOD UZIMANJA ANTIBIOTIKA!

SKU: C012522 Kategorije: , , ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

BIORELA AB KAPSULE A10

 • kod terapije antibioticima
 • kod putovanja, nepravilne prehrane i stresa
 • unaprijeđena formulacija s inulinom
 • povećava broj dobrih bakterija u probavnom sustavu

Biorela® AB sadrži HOWARU® Restore, zaštićenu kombinaciju laktobacila i bifidobakterija, znanstveno potvrđenog djelovanja, u visokoj dozi od 20 milijardi aktivnih bakterija. Zahvaljujući dodatku inulina sada im osiguravaju i neophodnu hranu za još bolji učinak.

DOBRE BAKTERIJE u našim crijevima sudjeluju u probavi, sintezi vitamina, djeluju zaštitno na crijevnu sluznicu te imaju povoljan učinak na imunološki sustav. Svi tjelesni organi osjetljivi su na vanjske utjecaje koji potiču faktore stresa u tijelu. Upotreba antibiotika, putovanja, nepravilna prehrana i neuravnotežen način života samo su neki od indikatora stresa s kojima se crijeva susreću svakog dana. Spomenuto može dovesti do pada dobrih bakterija u crijevima i narušiti prirodnu obranu organizma. Narušena mikrobiota može izazvati različite tegobe, od probavnih smetnji do pada imuniteta. Nadutost, grčevi, slaba i neredovita probava te učestale infekcije samo su neki od simptoma.

Kada uzimamo antibiotik da bismo uništili patogene bakterije nažalost uništava i dobre bakterije što može za posljedicu imati poremećaj probave i vrlo često proljev, stoga se kod ove terapije uvijek preporučuje nadoknaditi dobre bakterije.

HOWARU® Restore je osmišljen tako da pruža jednaku podršku gornjem i donjem dijelu crijeva. INULIN je topljivo prehrambeno vlakno građeno od fruktoze, porijeklom iz korijena cikorije. Zahvaljujući svojim svojstvima netaknut prolazi do crijeva gdje djeluje kao hrana dobrim bakterijama kako bi one mogle rasti, razmnožavati se i uspješno zaustaviti rast loših bakterija, aktivno se natječući s njima za hranu i prostor.

Sastav:

Jedna (1) kapsula sadrži više od 20 milijardi CFU:

 • Lactobacillus acidophilus NCFM® – zastupljene u gornjem dijelu crijeva
 • Lactobacillus paracasei Lpc-37® – zastupljene u gornjem dijelu crijeva
 • Bifidobacterium lactis Bi-07® – zastupljene u donjem dijelu crijeva
 • Bifidobacterium lactis Bl-04® – zastupljene u donjem dijelu crijeva
 • Inulin 40 mg

Na Howaru® sojevima provedeno je više od 110 studija ispitivanja sigurnosti te više od 600 znanstvenih studija i publikacija u vodećim znanstvenim časopisima.

Biljne HPMC kapsule primjerene za vegetarijance/vegane.

Način uporabe:

Jedna (1) kapsula dnevno.

 1. Biorela® AB kapsula se po potrebi može otvoriti i sadržaj pomiješati s hranom ili pićem.
 2. Ne miješati s vrućim sastojcima.
 3. Pri korištenju uz antibiotik, proizvod uzeti 1 sat prije ili 3 sata nakon uzimanja antibiotika.
 4. Dok traje liječenje antibiotikom dovoljno je uzimati jednu kapsulu Biorela® AB dnevno.

BIORELA AB KAPSULE A10

Pakiranje: 10 kapsula

Pogledajte BIORELA proizvode u online ljekarni Plantak.

Košarica