BIORELA BOULARDI PRAH A10

10.71

  • Snažna doza od 10 mlijardi živih stanica Saccharomyces boulardii u svakoj vrećici.
  • Pogodna za djecu već od 2. mjeseca života i odrasle.
  • Može se pomiješati s pićem, hranom ili uzeti direktno u usta.
  • Pomaže kod proljeva i doprinosi obnovi crijevne mikroflore.
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

BIORELA BOULARDI PRAH A10

Biorela® Boulardii prah dodatak je prehrani s liofiliziranom kulturom S. boulardii. Saccharomyces boulardii je kvasac koji djeluje zajednički s dobrim bakterijama u crijevima. Prirodno nije meta antibiotika pa se može uzimati paralelno s antibioticima, bez vremenskog razmaka.

  • Pomaže kod proljeva i doprinosi obnovi crijevne mikroflore.
  • Ne sadrži alergene, uključujući gluten i laktozu.
  • Ne sadrži aditive, konzervanse ni boje.

Saccharomyces boulardii koristi se u prevenciji i liječenju akutnog infektivnog proljeva i putničkog proljeva više od 30 godina. Učinkovitost aktivne kulture S. boulardii potvrđena je brojnim kliničkim istraživanjima te se nalazi u smjernicama Svjetske gastroenterološke organizacije i ESPGHAN-a (European Society for Paediatric Gastroenterology Hepatology and Nutrition).

Crijevna mikrobiota sastoji se od milijardi mikroorganizama koji žive u probavnom sustavu čovjeka i ima metaboličku aktivnost gotovo jednaku pojedinim organima. Taj uravnoteženi sustav nazivamo i „dobrim bakterijama“ jer pomažu probavi, djeluju zaštitno na crijevnu sluznicu i povoljno na imunološki sustav, sudjeluju u apsorpciji hranjivih tvari te proizvodnji nekih vitamina. Sve veći broj istraživanja pokazuje da brojne zdravstvene tegobe današnjeg čovjeka kreću iz crijeva, odnosno da su povezane s neuravnoteženim crijevnim mikrobiomom. Zato je za svakodnevnu brigu o zdravlju bitno imati na raspolaganju učinkovitu i kvalitetnu formulu s dobrim bakterijama.

Biorela® Boulardii prah sadrži: u 100 g u 1 vrećici / 2,5 g
Žive stanice kvasca Saccharomyces boulardii (Saccharomyces cerevisiae var. boulardii I‑3799) 400 milijardi (40×1010) 10 milijardi (1010)

Preporučujemo da se trudnice i dojilje prije uzimanja posavjetuju s liječnikom.

Primjena:

  • Djeca od 2 mjeseca starosti do 1 godine: ½ vrećice dnevno.
  • Djeca od 1 godine i odrasli: 1 vrećica dnevno. Sadržaj vrećice potrebno je pomiješati s vodom ili mlijekom kojim se dijete hrani i popiti. Pripremljena otopina može se pomiješati sa sokom ili se prašak može umiješati u jogurt. Ne miješati s vrućim sastojcima! Odrasli mogu uzeti prašak direktno u usta.

BIORELA BOULARDI PRAH A10

Pakiranje: 10 vrećica x 2,5 g praha

Pogledajte sve BIORELA proizvode u internetskoj ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica