BABYTOL D3 + OMEGA FOR YOU! KAPSULE A30

14.72

Dodatni izvor vitamina D3 i omega-3 nezasićene masne kiseline DHA, važnih komponenti zdrave prehrane. Dopuna za normalan razvoj i rast kostiju, pravilan razvoj mozga, te za normalan razvoj vida, oštrine vida i funkcije oka.

Namijenjene dojenčadi i maloj djeci. 

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

BABYTOL D3 + OMEGA FOR YOU! KAPSULE A30

  • PRIRODAN I ČIST IZVOR DHA – ULJE MIKROALGI
  • VITAMIN D3 ZA NORMALAN RAST I RAZVOJ DJEČJIH KOSTIJU
  • ZA NORMALNU FUNKCIJU IMUNOSNOG SUSTAVA KOD DJECE

DHA omega-3 masna kiselina

Opskrba DHA od iznimne je važnosti za zdrav razvoj vida i mozga vaše bebe, posebno u razdoblju burnog razvoja tokom prve godine života. DHA je glavna strukturna komponenta mozga i mrežnice oka i čini 97 % svih omega – 3 masnih kiselina u mozgu, i 93 % svih omega – 3 u mrežnici oka, te čini 30 % strukturnih masti u sivoj tvari mozga. Blagotvoran učinak postiže se dnevnim unosom 100 mg DHA. 

Proizvod sadrži DHA koja se dobiva iz ulja dobivenog iz prirodnih, morskih mikroalgi – jednog od najbogatijih izvora DHA, visoke kvalitete. Mikroalge se uzgajaju u strogo kontroliranim uvjetima kako bi se izbjegla onečišćenja u ulju. Ulje mikroalgi siguran je izvor DHA za uporabu u novorođenčadi, što je potvrdila i Europska agencija za sigurnost hrane

DHA ima ključnu ulogu u:

  • normalnom razvoju vida, oštrine vida i funkcije oka
  • razvoju mozga, mentalnih i kognitivnih funkcija
  • poboljšanju psihomotornih funkcija kod djece

Vitamin D3

Doprinosi normalnoj apsorpciji i poboljšava iskorištavanje kalcija i fosfora iz probavnog sustava te igra ulogu u normalnoj mineralizaciji kostiju. To je potrebno za normalan razvoj i rast kostiju. Preporučuje se konzumiranje  400 IJ dnevno tijekom prve godine života, a kasnije u zimskim mjesecima (od listopada do ožujka).

Ukoliko Vaša beba prima Babytol D3 + K1 for you! do kraja trećeg mjeseca nakon rođenja, preporučeno je da uz njega dajte Babytol DHA Omega!, odnosno čistu DHA u dozi od 100 mg dnevno. Poslije završetka primjene Babytol D3+K1 nastavite sa primjenom Babytol D3 + DHA Omega jer sadrži nutrijente neophodane vašoj bebi do kraja treće godine života.

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Način uzimanja:
  1. TWIST-OFF kapsule su od jestive želatine, topive u vodi, potpuno sigurne za primjenu kod novorođenčadi.
  2. Jednostavno okrećite gornji dio dok skoro ne pukne, i onda povucite i uklonite gornji dio kapsule, a sadržaj istisnite direktno u bebina usta.
  3. Pazite pri otvaranju kapsule, da ulje ne iscuri, i kapsula postane klizava.

BABYTOL D3  + OMEGA FOR YOU! KAPSULE A30

Količina: 30 twist off kapsula

Pogledajte proizvode kategorije DODATCI PREHRANI DJECA.

Košarica