STRATH ORIGINAL 250ML

26.00

Strath Original tekući dodatak prehrani djeluje poput katalizatora koji omogućava kvalitetniju apsorpciju hranjivih tvari iz svakodnevne prehrane. Švicarci ga kao eliksir dugovječnosti koriste od najranijeg djetinjstva jer potpomaže rast i razvoj djeteta, pa sve do duboke starosti jer čuva zdravlje i vitalnost.

Za snažniji imunitet i protiv iscrpljenosti.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

STRATH SIRUP ORIGINAL 250ML

  • pozitivno utječe na imunološki sustav
  • pomaže pri suzbijanju posljedica stresa, narušene kvalitete sna
  • pomaže kod gubitka koncentracije, poremećaja u koncentraciji ili ponašanju kod djece
  • namijenjen osobama narušene fizičke izdržljivosti ili kod gubitka apetita i tjelesne težine

Strath je 100% prirodan dodatak prehrani koji obiluje s preko 60 prirodnih vitalnih nutrijenata, od čega je 11 vitamina, 19 minerala, 20 aminokiselina i 11 za stanicu esencijalnih tvari. Njihova jedinstvena kombinacija doprinosi blagotvornom učinku na opće stanje organizma. Aktivni sastojci ostaju u biološkoj ravnoteži te ih tijelo lakše apsorbira, a upravo kombinacija svih ovih sastojaka čini Strath proizvode jedinstvenim.

  • Preporučuje se svima, djeci od prve godine života te odraslima, trudnicama i dojiljama, sportašima, zaposlenima, studentima i osobama u starijoj životnoj dobi.
  • Osobito se preporuča osobama s jednoličnom i neredovitom prehranom, kod prehrane koja je siromašna unosom hranjivih tvari, kao i uslijed većih napora zbog stresa, ubrzanog i dinamičnog životnog stila, zahtjeva roditeljstva, kod promjene godišnjih doba kao izvor visokovrijednih hranjivih tvari.

Strath se dobiva plazmolizom kvasca uz kombinaciju ljekovitog alpskog bilja te dodatkom meda i svježe cijeđenog soka naranče. Rezultat tog tradicionalnog biotehnološkog procesa je ukusan gusti sirup koji podsjeća na med ili sladni sirup. Dvomjesečni proces plazmolize kvasca i ljekovitog eliksira alpskih biljnih vrsta omogućuje tijelu da iz Stratha apsorbira optimalan omjer vitalnih nutrijenata.

Vitamini B kompleksa, folna kiselina i vitamin C, lecitin i magnezij, glukani, cink i selen koji se nalaze u Strathu pozitivno utječu na imunološki sustav i njegove obrambene sposobnosti. Strath ujedno pomaže i pri kvalitetnijoj apsorpciji nutritivnih elemenata iz hrane te tako uspostavlja homeostazu, ravnotežu organizma.

Preporučuje se kuru od najmanje 3 mjeseca, ali je potpuno sigurno uzimanje Strath dodataka prehrani tijekom cijele godine. Proizvod se može uzimati i u kombinaciji s drugim dodacima prehran

Dnevna doza (15 ml) sadrži 16,3 g biljnoga kvasca.
Sastojci: plazmolizirani kvasac (Saccharomyces cerevisiae Meyen) 83 %, ječmeni* slad 10 %, sok od naranče (šećer,voda,sok od naranče iz koncentrata), med.

SADRŽI GLUTEN! Sadrži 4,5% alkohola, koji nastaje u procesu vrenja kvasca.

Način uzimana:
  1. Odrasli: 1 čajna žličica (5 ml) 2-3 puta na dan prije obroka, čisto ili u kombinaciji s mlijekom, voćnim ili povrtnim sokovima.
  2. Djeca: 1/2 čajne žličice 2-3 puta na dan.

STRATH SIRUP ORIGINAL 250ML

Pakiranje: 250 ml

Pogledaj proizvode kategorije IMUNITET.

Težina 0.5 kg
Košarica