ORTHOMOL ARTHROPLUS GRANULE ZA HRSKAVICU I KOSTI A30

73.76

Orthomol arthroplus je dodatak prehrani s važnim mikronutrijentima za hrskavicu i kosti.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

ORTHOMOL ARTHROPLUS GRANULE ZA HRSKAVICU I KOSTI A30

Orthomol arthroplus kombinacija za hrskavicu i kosti osigurava smanjenje boli za 39% pri kretanju stepenicama. Glukozamin sulfat, kondroin sulfat, kolagen hidrolizat i hijaluronska kiselina u sinergiji djeluju tako da podržavaju metabolizam hrskavice. N-acetilcistein, kalcij, magnezij i vitamin D3, K1, B6, C su mikronutrijenti koji podržavaju metabolizam hrskavice i kostiju. Vitamin C i E, miješani karotenoidi, biflavonoidi, cink, selen i bakar djeluju kao čistači slobodnih radikala te imaju sposobnost zaštite stanice od oksidativnog stresa osobe koje pate od osteoartritičnih promjena na zglobovima. Omega-3 masne kiseline (EPA, DHA)

Primjena:

Rastopite sadržaj jednog paketića u 150-200 ml negazirane vode i uzmite zajedno s kapsulama tijekom ili nakon obroka svaki dan.

Orthomol arthroplus se ne smije koristiti tijekom trudnoće i dojenja. Orthomol arthroplus je bez laktoze i glutena. Ako koristite lijekove koji utječu na koagulabilnost krvi, parametre koagulacije treba provjeravati u čestim intervalima, posebno na početku i završetku liječenja.

Preporučena dnevna doza se ne bi trebala prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Proizvod treba čuvati dalje od dohvata djece.

ORTHOMOL ARTHROPLUS GRANULE ZA HRSKAVICU I KOSTI A30

Pakiranje: 30 dnevnih doza od 15 g praha i 2 kapsule (1,4 g) = neto težina 492 g

https://www.ljekarne-plantak.hr/kategorija-proizvoda/samolijecenje/kosti-zglobovi-i-misici/

Težina 0.5 kg
Košarica