ORTHOMOL BEAUTY BOČICE A7

34.26

Orthomol Beauty je novi proizvod s važnim mikronutrijentima za kožu, kosu i nokte. Samo Orthomol Beauty kombira kolagen i hijaluronsku kiselinu na inovativan način.

Sve što trebaš. Svaki dan. Jer želiš biti posebna.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

ORTHOMOL BEAUTY BOČICE A7

Orthomol Beauty napitak je dodatak prehrani s jedinstvenim kompleksom koji sadrži važne mikronutrijente za kožu, kosu i nokte.

Orthomol Beauty predstavlja odličnu podršku vašoj ljepoti:

  • inovativni napitak za ljepotu s jedinstvenim funkcionalnim kompleksom
  • savršena kombinacija esencijalnih sastojaka
  • potpomaže elastičnost kože
  • smanjuje dubinu bora
  • poboljšava hidrataciju kože

Samo Orthomol Beauty kombinira kolagen i hijaluronsku kiselinu sa inovativnim kompleksom fitamin-Q10. Osim njih sadrži i savršenu kombinaciju esencijalnih vitamina i koenzim Q10 s fitoekstraktima masline, kao i biotin, cink i selen. Kožu i vezivno tkivo opskrbljuje hranjivim tvarima koje obnavljaju elastičnost, zategnutost i vlažnost.

Polifenoli sadržani u fitoekstraktu masline savršen su zaštitni mehanizam i jedan od razloga zašto ona i živi tako dugo. Stoga je ovaj fitoekstrakt važan element naše formule ljepote uz kolagen koji daje strukturu i snagu koži.

  • Vitamin C ima ulogu u normalnom stvaranju kolagena potrebnog za normalnu funkciju kože.
  • Vitamini C i E, cink i selen imaju ulogu u zaštiti stanica od oksidativnog stresa.
  • Biotin i cink doprinose održavanju normalne kože.
  • Selen, biotin i cink imaju ulogu u održavanju normalne kose.
  • Selen i cink imaju ulogu u održavanju normalnih noktiju.

Kako vrijeme prolazi, koža gubi svoju elastičnost, zategnutost i vlagu. Dolazi do smanjenja proizvodnje kolagena i sadržaja hijaluronske kiseline u koži i vezivnom tkivu, što dovodi do vidljivih promjena.Vanjski faktori kao što su sunce, okolina, pušenje i neuravnotežena ishrane također doprinose starenju, kao i unutrašnji faktori kao što su geni, hormoni i nošenje sa stresom. Dobra vijest je da utjecaj ovih faktori može biti značajno umanjen ako djelujemo na vrijeme. Orthomol Beauty podržava ljepotu kože iznutra tako da može zasjati izvana.

Sastojci: voda, koncentrat soka naranče/pomorandže, goveđi kolagen hidrolizat (11%), stabilizator (glicerol), koncentrat soka marakuje/passion fruit, kiselina (limunska kiselina), ekstrakt masline (iz Olea europea) (0.8%), natrijum-L-askorbat, natrijum-hijaluronat (0.6%), koenzim Q10 (0,05%), konzervans (kalijum-sorbat), DL-alfa-tokoferilacetat, cink-sulfat, natrijum-selenat, zaslađivači (acesulfam K, sukraloza), aroma, D-biotin.

Primjena:

Sadržaj bočice uzeti svaki dan uz ili nakon obroka.

ORTHOMOL BEAUTY BOČICE A7

Pakiranje: 7 bočica

Pogledajte sve proizvode kategorije DODACI PREHRANI.

Težina 0.5 kg
Košarica