BETA 1,3 D GLUCAN 500MG KAPSULE A60

95.55 (719.92 kn)

Beta-1,3 D glucan kapsule, proizvođača Transfer Point Inc. (USA), sadrže visokopročišćeni beta-1,3- i beta-1,6-glukan koji se smatraju najaktivnijim vrstama beta glukana.

Snažni aktivator i stimulator imunološkog sustava.

SKU: C001778 Kategorije: , , ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 1 - 3 dana

Sigurna online kupovina

BETA 1,3 D GLUCAN 500MG KAPSULE A60

  • biološki najaktivniji beta glukan
  • visoke farmaceutske čistoće – ne izaziva alergije

Beta-1,3 D glucan, proizvođača Transfer Point Inc. (USA), je visokopročišćena supstanca te jedina u svijetu koja sadrži preko 93 % čistih beta 1,3/1,6  glukana.

Proizvođač Transfer Point Inc. ima patentom zaštićenu proizvodnju svog beta-1,3 D glukana iz pekarskog kvasca koji je i hipoalergena supstanca (ne izaziva alergije) visoke farmaceutske čistoće. Znanstveno je dokazano da je biološki najaktivniji beta glukan u kojem je glukoza povezana 1,3 i 1,6 vezom. Te vrste beta glukana izoliraju se iz stanične stijenke pekarskog kvasca Saccharomyces cerevisiae.

Beta-1,3 D glucan se smatra najsnažnijim prirodnim aktivatorom i stimulatorom imunološkog sustava koji može povećati djelotvornost imuniteta do nekoliko puta.

Važno je uvijek na ambalaži proizvoda provjeriti koja je koncentracija (%) biološki aktivnih veza glukoze (1,3;1,6) unutar kompleksa beta glukana jer to pokazuje kvalitetu proizvoda tj. učinkovitost na imunosni sustav. Stoga za beta glukane različitih proizvođača sa niskom koncentracijom(%) aktivnih veza potrebna je veća količina supstance za određeni biološki učinak, ali znatno slabiji u odnosu na Beta-1,3 D glucan (Transfer Point Inc.), što je potvrđeno u ispitivanju na Sveučilištu Louisville, SAD.

Sastav:Beta 1,3 D glukan kompleks (izoliran iz stanične stijenke kvasca Saccharomyces cerevisiae); ugljikohidrati: glukoza, 1,3 glukoza, 1,6 glukoza, 2,3 glukoza, 3,6 glukoza, Pullulan NP kapsule biljnog porijekla.

Način uporabe:

Uzeti jednu kapsulu dnevno, 30 min prije obroka.

BETA 1,3 D GLUCAN 500MG KAPSULE A60

Pakiranje: 60 kapsula

Pogledajte proizvode kategorije BETA GLUKAN.

Košarica
Scroll to Top