KIVILAKS SIRUP SMOKVA ŠLJIVA KIVI 200ML

9.96

Kivilaks je prirodan dodatak prehrani u potpunosti dobiven iz voća. Sirup sadrži suhe smokve, suhe šljive, te liofilizirani kivi. Prirodnim sastojcima regulira probavu i potiče redovito pražnjenje crijeva. Pogodan je za djecu, trudnice i dojilje.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

KIVILAKS SIRUP SMOKVA ŠLJIVA KIVI 200ML

 • ima prebiotičko djelovanje
 • sadrži visok udio biljnih vlakana
 • omekšava i povećava volumen stolice
 • sadrži enzime koji pomažu probavi
 • ne uzrokuje kolike i proljev
 • ne izaziva navikavanje
 • pogodan za cijelu obitelj

Redovita probava je osnova zdravlja svakog organizma. Do 25 % trudnica pati od zatvora tijekom i nakon trudnoće, a zahvaljujući svom sastavu Kivilaks je prikladan za njih kao i za dojilje i djecu. 100 % je prirodan proizvod koji uspostavlja normalan rad probavnog sustava i potiče redovito pražnjenje crijeva. Djeluje povoljno na uspostavljanje ravnoteže crijevne flore.

 1. KIVI se smatra prirodnim laksativom jer sadrži visoke koncentracije biljnog enzima aktinidin. Enzimi imaju važnu ulogu u probavi hrane. Ubrzavaju i olakšavaju probavu te reguliraju probavne procese. Sudjeluju u razgradnji proteina, masnoća i ugljikohidrata koje u organizam unosimo hranom.
 2. SUHA SMOKVA je iznimno bogat izvor topljivih i netopljivih vlakana koja imaju pozitivan učinak kod gotovo svih tegoba probave kao što su proljev, konstipacija, nadutost. Vlakna prolaze kroz naš probavni sustav, u crijevima bubre, navlače vodu, rahle stolicu i omogućavaju pražnjenje. Bogate su biljnim enzimom ficin.
 3. SUHE ŠLJIVE sadrže tri glavna sastojka koji pomažu redovitom pražnjenju crijeva. Sorbitol je prirodni šećer koji djeluje kao osmotski laksativ. Dihidroksifenil isatin je sastojak koji potiče kontrakcije crijeva, što je esencijalan proces za redovito pražnjenje crijeva. Šljiva je također bogata magnezijem koji ima laksativni učinak.

Razvijeno i proizvedeno u Hrvatskoj.

Čuvati na suhom i tamnom mjestu, na temperaturi do 25 °C. Nakon otvaranja, preporučujemo čuvati u frižideru. Upotrijebiti u roku od tri tjedna nakon otvaranja.

Način primjene:

Sirup uzimati pomoću priložene dozirne žličice. Sirup uzimati natašte, prije obroka, nakon čega se preporučuje popiti čašu vode. Prije upotrebe promućkati. 1 dozirna žličica= 5 ml.

 • Djeca od 1 do 12 godine: jednu (1) žličicu dnevno.
 • Odrasli, trudnice i dojilje: tri (3) žličice dnevno.

KIVILAKS SIRUP SMOKVA ŠLJIVA KIVI 200ML

Pakiranje: 200 ml

Pogledaj sve proizvode kategorije PROBAVA.

Težina 0.5 kg
Košarica