AQUA MARIS TALASOTERAPIJA VREĆICE A30

5.67

Aqua Maris Talasoterapija prirodna morska sol iz Jadrana s više od 80 minerala obogaćena eteričnim uljima mirte i smilja namijenjena je za korištenje uz Aqua Maris® Talasoterapija sustav za ispiranje nosa i sinusa.

Ispiranjem se čisti nos i uklanja višak sluzi.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

AQUA MARIS TALASOTERAPIJA VREĆICE A30

Sustav za ispiranje nosa i sinusa.

Pripremljena otopina morske soli u vodi, zbog bogatstva minerala i dodatka eteričnih ulja mirte i smilja, blagotvorno djeluje na sluznicu nosa, a pridružena posuda za ispiranje svojim oblikom omogućuje jednostavno, ugodno i učinkovito ispiranje nosne šupljine i sinusa.

Aqua Maris® Talasoterapija namijenjen je:
  • osobama s akutnim i kroničnim rinitisom ili sinusitisom i alergijama
  • nakon operativnih zahvata u nosu (uz savjetovanje s liječnikom)
  • u svrhu održavanja higijene nosa i nosne šupljine, posebno sportaša i rekreativaca
  • kod otežanog disanja uslijed boravka u centralno grijanim i klimatiziranim prostorima

Osobe s problemima sa sinusima i alergijama mogu ponoviti postupak nekoliko puta tjedno. Sportašima i rekreativcima preporučuje se ispiranje nosa prije fizičke aktivnosti, a kod otežanog disanja prema potrebi.

 Nakon ispiranja, osjećat ćete se energizirano i svježe.

Sastav: morska sol, eterično ulje mirte, eterično ulje smilja. Bez konzervansa.

Nakon upotrebe posudu za pripremu isprati mlakom vodom i dobro osušiti. Posuda je namijenjena za višekratnu upotrebu i nije namijenjena pranju u perilici za posuđe. Nepravilan položaj tijela, glave ili posude za ispiranje mogu onemogućiti istjecanje otopine van ili izazvati njeno otjecanje u usta i grlo. U takvim slučajevima ispravite položaj prema uputi i nastavite s ispiranjem.

Primjena

Obogaćenu morsku sol iz vrećice usuti u posudu za ispiranje, napuniti prokuhanom mlakom (oko 37 °C) vodom do crte, promućkati i iznad umivaonika isprati nos i sinuse na sljedeći način:

  1. Nagnite se prema naprijed, glavu rotirajte na stranu, a bradu držite pritisnutu prema grudima.
  2. Vrh posude prislonite na nosnicu i namjestite kako biste začepili nosnicu. Dišite na usta.
  3. Započnite ispiranje, otopina će istjecati kroz suprotnu nosnicu. Voda prolazi nosnom šupljinom i osim što temeljito čisti nosne kanale, nježno masira niz živčanih završetaka u sinusima.
  4. Ispušite nos u tri položaja: Nagnite glavu prema naprijed u viseći položaj, okrenite je na jednu stranu, donju nosnicu zatvorite i lagano puhnite kroz gornju nosnicu.

Sadržaj jedne vrećice otopljen u Aqua Maris® posudi za ispiranje nosa i sinusa (do odgovarajuće oznake) odgovara izotoničnoj otopini od 320 ml. Volumen posude dovoljan je za ispiranje obiju nosnica.

AQUA MARIS TALASOTERAPIJA VREĆICE A30

Pakiranje: 30 vrećica soli po 2,97 g

Pogledajte AQUA MARIS proizvode u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica