ENCIAN MAGNEZIJ ŠUMEĆE TABLETE A20

1.86

Magnezij, šumeće tablete sa sladilima, okus naranče. Utjecaj magnezija u ljudskom organizmu usko je vezan za imunološki sustav, a pomaže i pri radu živčanih stanica i stanica srčanog mišića. Također je bitan u kontroli šećera u krvi, kao i krvnog tlaka.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

ENCIAN MAGNEZIJ ŠUMEĆE TABLETE A20

Sastojci u 1 tableti (preporučenoj dnevnoj dozi): magnezij 220 mg *PU 58,6%
*PU je preporučeni dnevni unos

Magnezij je mineral koji je uključen u više od 300 enzimskih reakcija u ljudskom tijelu.

Magnezij našem organizmu pomaže kod rada mišića i živaca, krvnog tlaka, imunološkog sustava, razvoja mozga, pamćenja i učenja te srčanog ritma.

Pohranjuje se većinom u kostima i mekim tkivima, a njegove su razine u krvi strogo kontrolirane. Također je neophodan za pravilnu apsorpciju kalija i učinkovito funkcioniranje enzima koji prenose, skladište i iskorištavaju energiju. Magnezij također može povećati izvedbu vježbanja, boriti se protiv depresije, sniziti razinu šećera u krvi, spriječiti migrene, smanjiti upalu i poboljšati kvalitetu sna. Magnezij se može pronaći u namirnicama poput lisnatog povrća, orašastih plodova, sjemenki, graha, cjelovitih žitarica, mliječnih proizvoda i tamne čokolade. Preporučeni dnevni unos magnezija za odrasle je 310-420 mg, ovisno o dobi i spolu.

Sastojci: regulator kiselosti: limunska kiselina, magnezijev karbonat, regulator kiselosti: natrijev hidrogenkarbonat, sladilo: natrijev ciklamat, aroma naranče, sladilo: natrijev saharinat, kukuruzni škrob, bojilo: riboflavin- 5- phosphate.

Način korištenja:

Jednom dnevno 1 šumeću tabletu rastopiti u 2 dcl vode.

ENCIAN MAGNEZIJ ŠUMEĆE TABLETE A20

Količina: 20 šumećih tableta

Pogledajte sve ENCIAN  proizvode u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica