AQUA MARIS

Filtriraj proizvode

Prikazuje se svih 12 rezultata

Aqua Maris® članica JGL obitelji

Odavno je poznato da morska voda iscjeljuje, a njena ljekovita svojstva JGL kroz inovativnu tehnologiju unaprjeđuje već više od 20 godina. Tako je terapeutska snaga Jadranskog mora pretočena je u Aqua Maris proizvode.

Brend nudi široku paletu preparata za probleme grla i nosne šupljine koje koristi više od sto milijuna ljudi diljem svijeta. Proizvodi bez mikroplastike, namijenjeni specifičnim potrebama dojenčadi, djece i odraslih, donose olakšanje kod problema s disanjem, osnažuju tjelesnu obranu protiv prehlada i gripe, te pomažu u reguliranju problema sa sinusima, alergijama i rinitisom. Aqua Maris® ima široku i raznovrsnu primjenu – od svakodnevne njege, prevencije prehlade i liječenja kroničnih bolesti ždrijela do njege u postoperativnom razdoblju.

Kako olakšati disanje?

Iz naše kategorije ZDRAVLJE I NJEGA DJECE izdvajamo popularni proizvod AQUA MARIS BABY SPREJ ZA NOS s morskom vodom za svakodnevnu higijenu nosa beba, dok Vam iz kategorije KAŠALJ, PREHLADA I GRIPA preporučujemo AQUA MARIS STRONG SPREJ ZA NOS koji djeluje kao prirodni i učinkoviti dekongestiv.

Samo najčišća morska voda

Morska voda za Aqua Maris proizvode prikuplja se daleko od bilo kakvih onečišćenja, u blizini Nacionalnog parka Sjeverni Velebit u Hrvatskoj. Čistoću morske lokacije potvrđuje i UNESCO, a uzrok njene natprosječne ljekovitosti leži u slijevanju planinskih rijeka bogatih prirodnim solima i mineralima. Proces crpljenja vode provodi se bez ugrožavanja ekosustava.

Brend od povjerenja

Kako bi se zadržala ljekovitost morske vode potrebno je primijeniti tehnološki izazovan proces bakteriološke ultrafiltracije. Tako se dobiva savršeno čista voda s očuvanim mikroelementima i poboljšanim terapijskim učinkom.

Košarica
Filtriraj proizvode Showing 1 - 12 of 12 results

Kategorije proizvoda

Poredaj po

Dostupnost

Broj proizvoda

Filtriraj proizvode Showing 1 - 12 of 12 results

Kategorije proizvoda

Dostupnost

Filtriraj