ARKOPHARMA

Arkopharma ima svoju inspirativnu priču za ispričati. Sve je počelo još 1980. godine. Te je godine doktor Max Rombi, koji strastveno vjeruje u fitoterapiju i suosnivač je veterinarskog laboratorija Virbac, odlučio potpuno se posvetiti svojoj strasti prema biljnoj medicini i sa svima podijeliti koristi od tih prirodnih lijekova, stavljajući na tržište niz proizvoda na biljnoj bazi na inovativan način.
Od bilja do kapsula
Farmaceutski laboratoriji Arkopharme nastali su na temelju naprednih ideja dr. Rombija koji je mnogo prije svih ostalih bio uvjeren da je većina zdravstvenih problema uzrokovana lošom prehranom i da bilje i prirodne tvari mogu spriječiti i osloboditi nas većine naših svakodnevnih zdravstvenih tegoba.

S više od 35 godina iskustva u području fitoterapijskih lijekova i dodataka prehrani, težnje i predanost tvrtke Arkopharma Laboratories pretočene su u usklađenost s nizom postupovnih standarda i certifikata.

Naša stručnost za vaša prirodna znanstvena rješenja

Kao izvor inspiracije, istraživanja i ljepote, priroda je u središtu poslovnog modela Grupe Arkopharma. Već više od 35 godina Arkopharma proučava svijet kako bi pronašla biljke koje čine osnovu njezina proizvodnog asortimana. Trud je rezultirao s više od 600 vrsta bilja koje je do sada kupljeno u 40 zemalja diljem svijeta.
Kako kupujemo biljke koje su nam potrebne?
Naše biljke dobivamo na dva načina: uzgojem (sjetva, sadnja, rezanje) ili sakupljanjem u divljini.

Biljke koje uzgajamo lako se prate, a prednost je i proizvodnja homogenih usjeva: iste sorte, velike sadne površine, jednaka izloženost suncu. Možemo odabrati i najprikladnije metode uzgoja i žetve: plijevljenje, mehaničku žetvu, sušenje ventilacijom (za zlatni mak, matičnjak, valerijanu, lavandu itd.). U takvoj proizvodnji moguća je potpuna sljedivost, a lakše se provode i provjere kvalitete.

Filtriraj proizvode

Prikazuje se svih 10 rezultata

  • ARKORELAX STRESS CONTROL A30 AKROPHARMA
  • ARKOROYAL DYNERGIE AMPULE 20X10ML AKROPHARMA
  • ARKOROYAL IMUNITET FORTE BIO ARKOPHARMA
  • CYS-CONTROL FORT CONFORT URINAIRE AKROPHARMA
  • ARKOPHARMA DETOX BIO AMPULE A20
  • ARKOPHARMA FORCAPIL ANTI CHUTE TABLETE
  • ARKOPHARMA FORCAPIL KOSA I NOKTI UČVRŠČUJUĆA FORMULA KAPSULE A60
  • ARKOPHARMA FORCAPIL KERATINE+ TABLETE
Košarica
Filtriraj proizvode Showing all 10 results

Kategorije proizvoda

Poredaj po

Dostupnost

Broj proizvoda

Filtriraj proizvode Showing all 10 results

Kategorije proizvoda

Dostupnost

Filtriraj
Scroll to Top