PAPILOCARE GEL ZA RODNICU 21X5ML

54.50

Papilocare gel za rodnicu je gel za reepitelizaciju transformacijske zone vrata maternice, za sprječavanje i pomoćno liječenje lezija uzrokovanih HPV-om.

Bez mirisa. pH=5. Olakšava spolne odnose. Kompatibilno s prezervativima.

SKU: C004629 Kategorije: ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

PAPILOCARE GEL ZA RODNICU 21X5ml

Preporuča se kod svih HPV+ pacijentica kod kojih još ne postoje lezije, te kod HPV+ pacijentica s ASCUS-om ili LSIL-om.

Sadrži sedam aktivnih sastojaka: niosome hijaluronske kiseline i – β glukana, fitosome gotu kole, prebiotik BioEcolia, aloe veru, medicinsku gljivu Coriolus versicolor i ekstrakt biljke nim.

Najnovija tehnologija enkapsulacije: niosomski i fitosomski oblici predstavljaju najnoviju tehnologiju enkapsulacije koja osigurava poboljšanu bioraspoloživost i ciljano otpuštanje aktivnih tvari.

Način djelovanja: Papilocare gel za rodnicu omogućuje stvaranje obrambene barijere u transformacijskoj zoni vrata maternice kako bi se spriječio rizik od integracije HPV-a, te poboljšava procese ozdravljenja kada se koristi kao pomoć u liječenju intraepitelnih lezija sluznica vrata maternice i rodnice uzrokovanih HPV- om. Također pomaže u uspostavljanju zdrave mikrobiote rodnice kao važnog čimbenika u obrani od infekcije.

Primjena:

Ukupno trajanje terapije je šest mjeseci. Terapija se započinje nakon menstruacije. Tijekom prvog mjeseca primjene se koristi jednom dnevno (po mogućnosti prije spavanja) tijekom 21 dana, slijedi pauza od sedam dana (tijekom menstruacije), a u narednih pet mjeseci se primjenjuju svaki drugi dan, također s pauzama od sedam dana.

PAPILOCARE GEL ZA RODNICU 21X5ml

Pakiranje: 21 aplikator

https://www.ljekarne-plantak.hr/kategorija-proizvoda/samolijecenje/intimna-njega-samolijecenje/

Težina 0.5 kg
Košarica