ICE POWER PLUS HLADNI GEL 100ML

8.49

Ice Power Plus gel za brzo ublažavanje boli, upale i oticanja kod sportskih ozljeda. Smanjuje pretjeranu napetost mišića povezanu s dugotrajnim bolovima i tegobama. Sadrži MSM koji pospješuje djelovanje ovog gela s učinkom hlađenja. Pogodan za cijelu obitelj.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

ICE POWER PLUS HLADNI GEL 100ML

Ima učinak ugodnog hlađenja na koži, ublažava bol, upalu i oticanje te smanjuje prekomjernu napetost mišića. Sadrži MSM koji pospješuje učinak gela.

Ice Power Plus se upotrebljava:

  • za brži oporavak mišića nakon fizičkog napora
  • kod boli u mišićima leđa uzrokovanih zamorom
  • za smanjivanje oticanja nakon povreda (uganuća, istegnuća)
  • za liječenje tendosinovitisa
  • za tretiranje dugotrajne boli i tegoba upaljenih mišića

1. Hlađenje – Gel Ice Power s učinkom hlađenja sadrži optimalnu kombinaciju mentola i etanola. Ova jedinstvena kombinacija snižava temperaturu kože za 5 do 7 stupnjeva. Pogledajte kako gel Ice Power s učinkom hlađenja djeluje na temperaturu kože.

2. Regulacija – Snižavanjem temperature kože gel djeluje na živce za osjet boli i sustav boli. Snižavanjem temperature kože i učinkom hlađenja aktivira se receptor TRPM8. Upravo taj receptor pripada skupini receptora koji sudjeluju u termoregulaciji i utječu na osjet i dojavu boli. Pogledajte djelovanje gela Ice Power s učinkom hlađenja na razini receptora.

3. Cirkulacija – Zbog učinka hlađenja gela Ice Power cirkulacija krvi se najprije usporava. Nakon 15 minuta cirkulacija se ponovno pojačava. Uslijed pojačane cirkulacije dolazi do opuštanja mišića. Pojačana cirkulacija krvi potiče zacjeljivanje i ubrzava oporavak.

Primjena:

Gel nanesite na željeno područje u vremenskim razmacima od 3 do 6 sati. Pazite da gel ne dođe u dodir s očima, sluznicama i ranama.

ICE POWER PLUS HLADNI GEL 100ML

Količina: 100 ml

Pogledaj sve ICE POWER proizvode u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica