MULTI-GYN FLORAPLUS VAGINALNI GEL A5

16.28

FloraPlus vaginalni gel pruža prebiotičku podršku zdravoj flori rodnice i stvara idealan pH rodnice i liječi probleme rodnice uzrokovane kvasnicama. Izravno ublažava tegobe kao što su svrbež, nadraženost i stvaranje mrvičastog bijelog iscjetka.

SKU: C005113 Kategorija:
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

MULTI-GYN FLORAPLUS VAGINALNI GEL A5

  • štiti od štetnih mikroorganizama bez opasnosti od razvoja rezistencije
  • sprječava i ublažava vaginalne tegobe uzrokovane gljivičnom infekcijom
  • sprječava (ponavljajuću) infekciju kandidom
  • ublažava svrbež, nadraženost, neugodan miris i prekomjerni iscjedak
  • prebiotička stimulacija laktobacila podržava zdravu vaginalnu floru optimizira vaginalni pH

FloraPlus prirodni je proizvod koji se temelji na patentiranom bio-aktivnom 2QR-kompleksu u kombinaciji s prebiotičkim komponentama. Multi-Gyn® FloraPlus optimizira vaginalnu floru i pH. 2QR-kompleks je prirodna tvar dobivena od ljekovitih biljaka, a sastoji se od bioaktivnih polisaharida. Ima jedinstvenu sposobnost blokiranja prianjanja štetnih bakterija te ih na taj način učinkovito i prirodno neutralizira.

  • održava ravnotežu rodnice, potiskujući štetne mikrobe i podržavajući razvoj korisne flore laktobacila
  • sprječava tegobe povezane s prekomjernim rastom neželjenih mikroorganizama, kao što je kandida

Zbog toga je Multi-Gyn® FloraPlus visoko učinkovit u sprječavanju (ponavljajućih) vaginalnih tegoba, te olakšava tegobe kao što su iscjedak, svrbež, nadraženost, neugodan miris, crvenilo i osjetljivost. Multi-Gyn® FloraPlus registriran je kao medicinski proizvod klase rizika IIA.

Uporaba gela može smanjiti aktivnost sperme. Zbog toga se, ako želite zatrudnjeti, Multi-Gyn® FloraPlus ne bi trebao koristiti nekoliko sati nakon spolnog odnosa. Multi-Gyn® FloraPlus ne može se koristiti za kontracepciju. Nema drugih poznatih nuspojava.

Multi-Gyn® FloraPlusom štitite se od vaginalnih tegoba:
– nakon mjesečnice i nezaštićenog spolnog odnosa
– za vrijeme i nakon primjene lijekova, kao što su antibiotici
– kada često plivate i za vrijeme odmora
– kada imate tegobe, kao što su svrbež, nadraženost, neugodan miris i prekomjerni iscjedak
– kada ste osjetljivi na gljivične infekcije rodnice

Multi-Gyn® FloraPlus NIJE antimikotički lijek. U slučaju trajnih ili ponavljajućih smetnji, trebate se obratiti liječniku. Multi- Gyn® FloraPlus ne smije se koristiti duže od 30 dana u jednom terapijskom razdoblju.

Primjena:
  1. Za tretman vaginalnih tegoba uzrokovan gljivičnom infekcijom – upotrijebite jedan aplikator za jednokratnu uporabu neposredno prije spavanja, pet dana za redom.
  2. Za trenutačno olakšavanje vaginalnog svrbeža, nadraženosti, neugodnog mirisa i prekomjernog iscjetka – upotrijebite jedan aplikator za jednokratnu uporabu u bilo koje vrijeme kada trebate olakšanje od navedenih simptoma.
  3. Za sprječavanje vaginalnih tegoba (kao što su ponavljajuće gljivične infekcije)-  kako biste podržali laktobacile i zaštitili se od vaginalnih tegoba, dovoljna je jedna primjena svaka tri dana.

MULTI-GYN FLORAPLUS VAGINALNI GEL A5

Pakiranje: 5 jednokratnih aplikatora x 5 ml

Pogledajte sve MULTI-GYN proizvode.

Težina 0.5 kg
Košarica