PASTA ZA ZUBE PLIDENTA SUPER FRESH 75ML

2.30

Idealna kombinacija snažnog ekstrakta paprene metvice (peperminta) mentola i fluora, koja sprječava razvoj zubnog karijesa i pospješuju proces remineralizacije površine zubne cakline.

SKU: C005371 Kategorije: ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

PASTA ZA ZUBE PLIDENTA SUPER FRESH 75ML

Plidenta SuperFresh je dugi niz godina najomiljenija zubna pasta u Hrvatskoj i šire.

FLUOR
Flour iz paste za zube u ustima stvara fluoridni spoj koji štiti caklinu od oštećenja kiselinom koju stvaraju bakterije. Samo korištenjem pasti za zube koje sadrže flour može se prema istraživanjima smanjiti pojava karijesa za 17-38%. Fluor djeluje tako da se ugrađuje u zubnu caklinu stvarajući fluoro-apatit, mineral koji je mnogo otporniji prema mehaničkom trošenju i kiselinama nego postojeći hidroksiapatit. Fluor djeluje na bakterije i enzime u usnoj šupljini i tako ometa transformaciju glukoze (šećera) u mliječnu kiselinu koja dekalcificira caklinu i time omogućuje razvitak zubnog karijesa.

PEPERMINT
Pepermint ili paprena metvica je biljka koja u sebi sadrži visok postotak mentola. U upotrebi je već stoljećima u raznim oblicima, a kao sastojak zubnih pasti nakon pranja zubi ostavlja osjećaj svježine i čistoće u ustima. Sastojak je aroma u većini Plidenti.

PASTA ZA ZUBE PLIDENTA SUPER FRESH 75ML

Pogledaj sve proizvode kategorije ORALNO ZDRAVLJE.

Težina 0.5 kg
Košarica