NEOBIANACID ACID REFLUX TABLETE A45

19.87

Neobianacid je inovativni medicinski proizvod, klase IIa, koji se temelji na prirodnim molekularnim kompleksima s jedinstvenim učinkom zaštite sluznice želuca i jednjaka.

 

SKU: C007954 Kategorija:
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

NEOBIANACID ACID REFLUX TABLETE A45

Sadrži Poliprotect, molekularni kompleks koji zahvaljujući mukoadhezivnim svojstvima reproducira zaštitnu aktivnost fiziološke sluzi. U obliku tableta koje se otapaju u ustima.

100% prirodan, bez glutena, ugodnog okusa.

Otklanjanje tegoba povezanih sa želučanom kiselinom kao što su žgaravica, gastritis, bol u želucu, gastroezofagealni refluks te simptomi povezani s probavnim poteškoćama (dispepsijom) kao što su težina u želucu i nadutost.

Namijenjen je i prevenciji, u situacijama koje bi mogle izazvati iritaciju sluznice: uzimanje nesteroidnih protuupalnih lijekova, uzimanja lijekova protiv bolova, u razdobljima psihofizičkog stresa, promjena godišnjih doba, nepravilna prehrana i stil života.

NeoBianacid stvara aktivni zaštitni sloj na sluznici jednjaka i želuca koji ih štiti od kontakta sa želučanim sokovima i nadražujućim tvarima te na taj način dovodi do njenog bržeg oporavka. Djeluje brzo i učinkovito zahvaljujući sinergiji polisaharidne i mineralne komponente. Djelovanje dopunjuju antioksidativna svojstva flavonoidne komponente koja djeluje protiv iritacije uzrokovane slobodnim radikalima.

Siguran je za upotrebu i tijekom trudnoće i dojenja te za djeca stariju od 6 godina. Može se uzimati tijekom duljeg vremenskog razdoblja.

Zbog svog mehanizma djelovanja može se koristiti zajedno s inhibitorima protonske pumpe i H2 antagonistima te u razdobljima prekida liječenja, sukladno uputama liječnika.

Primjena:

Po potrebi uzeti jednu tabletu i polako je otopiti u ustima. U slučaju gastroezofagealnog refluksa, preporuča se uzeti jednu tabletu neposredno nakon glavnih obroka i jednu navečer prije spavanja. U slučaju žgaravice i težine u želucu povezane s probavnim poteškoćama (dispepsijom) uzeti jednu tabletu nakon obroka. U svim slučajevima moguće je po potrebi ponoviti dozu nekoliko puta na dan, čak i u kraćim vremenskim intervalima. Proizvod se može uzimati tijekom duljeg vremenskog razdoblja.

NEOBIANACID ACID REFLUX TABLETE A45 – ROK TRAJANJA 31.10.2022.

Pakiranje: 45 tableta za žvakanje

https://www.ljekarne-plantak.hr/kategorija-proizvoda/samolijecenje/probava-samolijecenje/

Težina 0.5 kg
Košarica