NORMIA STOP VREĆICE JGL A20

9.70

Normia Stop smanjuje učestalost i trajanje epizoda proljeva, te obnavlja fiziološku funkciju stijenke crijeva. Formira sloj koji štiti sluznicu crijeva smanjujući učestalost i trajanje epizoda proljeva.

Prašak za primjenu u djece i odraslih.

SKU: C007472 Kategorije: , ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

NORMIA STOP VREĆICE JGL A20

  • smanjuje učestalost i trajanje epizoda proljeva
  • klinički dokazano djeluje unutar 12 sati

Normia STOP formulirana je specifično za kontrolu i smanjenje simptoma povezanih s proljevom koji nastaje zbog različitih uzroka, poput napetosti u trbuhu i učestalih stolica. Medicinski je proizvod koji se koristi za obnovu fiziološke funkcije stijenke crijeva.

Želatinski tanat

Stvara mukoprotektivni film na crijevnoj sluznici, štiti čvrste veze između epitelnih stanica i tako sprječava prodor patogena i ostalih štetnih tvari koje vode upalnom procesu i dijareji. Želatinski tanat ne mijenja se u želucu i djeluje tako da formira sloj koji štiti sluznicu crijeva smanjujući učestalost i trajanje epizoda proljeva.

Proljev ili dijareju najčešće uzrokuje poremećena ravnoteža crijevne mikroflore, odnosno povećanje broja patogenih mikroorganizama kao što su rotavirusi i bakterije poput Clostridium difficile. U slučaju akutnog proljeva terapija traje nekoliko do nekoliko dana, a kod kroničnog najmanje 3 tjedna.

1 vrećica sadrži 250 mg želatinskog tanata.

Savjetovanje s liječnikom prije primjene proizvoda nije potrebno. Međutim, preporučuje se u slučaju teških ili ustrajnih simptoma ili kada postoje dvojbe oko dijagnoze

Način uporabe:

Sadržaj jedne vrećice potrebno je promiješati s malom količinom mlijeka, voćnog soka ili vode te odmah primijeniti. Može se također dodati u jogurt ili neku drugu hranu. Nemojte primjenjivati proizvod izravno bez miješanja.

  1. Bebe i djeca mlađa od 3 godine: 1 vrećica svakih 6 sati do nestanka simptoma.
  2. Djeca starija od 3 godine i odrasli: 1-2 vrećice svakih 6-8 sati do nestanka simptoma.

NORMIA STOP VREĆICE JGL A20

Količina: 20 vrećica

Pogledajte ostale proizvode kategorije PROBAVA.

Težina 0.5 kg
Košarica