STERIMAR BABY IZOTONIČNA OTOPINA 100ML

12.00

Za svakodnevnu higijenu i vlaženju sluznice nosa dojenčadi, poboljšava i olakšava uklanjanje nečistoća te povećava obrambenu sposobnost sluznice nosa. Posebno je prilagođen nosnici novorođenčadi zahvaljujući anatomskom aplikatoru s graničnikom koji štiti od dublje aplikacije i mehaničkih ozljeda.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

STERIMAR BABY IZOTONIČNA OTOPINA 100ML

  • održava prirodnu vlažnost nosne sluznice
  • poboljšava i olakšava uklanjanje nečistoća
  • povećava obrambenu sposobnost sluznice nosa
  • ima blagotvoran učinak na sluznicu nosa (prirodna morska voda)

Izotonična otopina morske vode je medicinski proizvod koji sadrži pročišćenu morsku vodu prirodno bogatu mineralima i elementima u tragovima.

Namijenjen je higijeni i ispiranju nježne sluznice nosa dojenčadi te štiti od upale dišnih puteva koje mogu nastati radi začepljenog nosa. Čišćenje djetetovog nosa prije svakog dojenja ili hranjenja sprječava disanje na usta, gutanje zraka i razvitak dojenačkih kolika koje su često uzrokovane gutanjem zraka.

Spremnik sa zaštitnim aplikatorom i nižim tlakom raspršivanja sprječava ulazak zraka te omogućuje održavanje aseptičnosti otopine. Zbog tehnologije mikroraspršivača se Sterimar Baby može u potpunosti iskoristiti bez straha od razvitka bakterija u otopini.

Raspršivač ima slabiji tlak potisnog plina, što omogućuje nježno raspršivanje.

Formulacija je bez konzervansa. Morska voda je razrijeđena do fiziološke koncentracije soli NaCl kako bi bila najsličnija sadržaju tjelesnih stanica.

Primjena:
  1. Koristiti 2 – 6 puta na dan bez vremenskog ograničenja.
  2. Dijete postaviti u ležeći položaj s glavom okrenutom na jednu stranu, raspršiti otopinu STERIMAR BABY u gornju nosnicu. Tako će izravno ispiranje svake nosnice biti učinkovitije, a nosni sekret će se drenirati iz donje nosnice.
  3. Nakon toga obrisati nos mekim rupčićem.
  4. STERIMAR Baby se može bez opasnosti koristiti kod novorođenčadi od prvog dana života.

STERIMAR BABY IZOTONIČNA OTOPINA 100ML

Količina: 100 ml

Pogledajte STERIMAR proizvode u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica