AVENT ELEKTRIČNA IZDAJALICA SCF332/01

186.55

Philips Avent električna izdajalica osigurava optimalan protok mlijeka i lako se prilagođava veličini i obliku bradavica. Malena lagana baza i napajanje na baterije omogućuju jednostavnu uporaba izvan kuće.

SKU: C005484 Kategorije: , ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

AVENT ELEKTRIČNA IZDAJALICA SCF332/01

Malena lagana baza omogućava udobno držanje i potpunu kontrolu izdajanja mlijeka, te osigurava jednostavno spremanje i prijenos.

Masažni jastučić ima novu meku baršunastu teksturu koja pruža osjećaj topline na koži radi nježne stimulacije protoka mlijeka. Tijekom izdajanja nježno oponaša bebino sisanje kako bi se potaknulo prirodno otpuštanje mlijeka, a učinkovitost je klinički dokazana. Meki masažni jastučić dizajniran je za udobno pristajanje većini majki.

Kada uključite izdajalicu, ona automatski starta u modu za stimulaciju izdajanja i početka protoka mlijeka. Tada možete izabrati između 3 postavke kako bi učinili protok mlijeka najugodnijim za Vas. Opustite se dok izdajate zahvaljujući dizajnu koji vam omogućuje da sjedite uspravno umjesto da se morate naginjati naprijed. Nema više potrebe za naginjanjem naprijed, klinički dokazan udoban položaj za izdajanje.

Može se koristiti u kombinaciji s drugim proizvodima za hranjenje iz Philips AVENT asortimana, uključujući Avent bočice i spremnike za mlijeko iz linije Classic.

AVENT ELEKTRIČNA IZDAJALICA SCF332/01

Pogledaj sve PHILIPS AVENT proizvode.

Težina 0.5 kg
Košarica