NISITA SPREJ ZA NOS 20ML

5.67

Nisita® sprej se raspršuje u sitne kapljice poput magle i primjenjuje se za olakšavanje poteškoća kod začepljenog nosa, za čišćenje i vlaženje sluznice nosa (grijanje, suh zrak), i za omekšavanje osušenih nakupina u nosu.

Za vlaženje i čišćenje sluznice nosa.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

NISITA SPREJ ZA NOS 20ML

  • olakšava smetnje kod začepljenog nosa
  • čisti i vlaži sluznicu nosa
  • otapa kruste (osušene nakupine u nosu)

Nisita® sprej za nos je bez dodataka konzervansa i mogu ga koristiti odrasli, djeca i dojenčad.

Nisita® sprej namijenjen je prvenstveno održavanju higijene nosa, ali i za ovlaživanje suhe sluznice nosa. Higijena nosa naročito je važna kod male djece budući su dišni putevi sićušni, a sami ne znaju ispuhati nakupljni sekret.

Sadrži: 1 ml izotonične otopine sadrži 3,3 mg nattrijevog klorida i 8,3 mg natrijevog hidrogenkarbonata.

Iz higijenskih razloga i smanjenja mogućnosti infekcije bočicu Nisita® spreja za nos treba koristiti samo jedna osoba. Nakon uporabe vršak raspršivača treba očistiti, obrisati i zatvoriti zaštitnim poklopcem.

Prema potrebi Nisita® sprej može se koristiti kroz duže vrijeme. Ako nakon 14 dana uporabe ne dođe do poboljšanja, potražite savjet liječnika ili ljekarnika.

Kod pridržavanja upute za uporabu ne očekuju se nikakve nuspojave.

Primjena:

Prema potrebi kod odraslih i djece iznad 2 godine starosti više puta dnevno raspršiti i do 2 potiska u svaku nosnicu. Kod dojenčadi i male djece (do 2 godine starosti) više puta dnevno raspršiti 1 potisak spreja u svaku nosnicu.

  1. Prije uporabe skinite zaštitni poklopac.
  2. Bijeli nastavak pritisnite nekoliko puta dok se ne pojavi prvi mlaz. Nakon toga je bočica spremna za raspršivanje i uporabu.
  3. Vrh bočice za raspršivanje stavite u nosnicu. Pritom bočicu držite uspravno, a glavu ne zabacujte unatrag. Tijekom raspršivanja spreja u nosnicu lagano udahnite kroz nos. Na kraju popustite pritisak na raspršivač i ponovite postupak s drugom nosnicom.

NISITA SPREJ ZA NOS 20ML

Pakiranje: 20 ml

Pogledajte sve proizvode kategorije DIŠNI SUSTAV.

Težina 0.5 kg
Košarica