VITAL PLUS ACTIVE COL KOLAGEN 15ML

79.00 (595.23 kn)

Tretman u koncentriranim kapima na bazi morskog kolagena, bogat omega-3 masnim kiselinama i proteinima. Idealan za kožu kojoj je potrebno zaštitno i umirujuće djelovanje kao i za tanku, osjetljivu ili kuperoznu kožu.

Nema na zalihi

SKU: C004383 Kategorije: , , ,

VITAL PLUS ACTIVE COL KOLAGEN 15ML

Kolagen je protein koji je bitan sastojak bijelih vlakana koja čine dermis, a služi za jačanje i elastičnost kožnog tkiva. Mitologija riječi kolagen (na grčkom lijepilo) najbolje izražava bitne funkcije ovog proteina u vezivnom tkivu. Njegova uloga može se usporediti s odjelom koje osigurava koheziju između stanica i tkiva, te njihov otpor. Tokom godina, količina kolagena koju tijelo proizvodi je sve manja. Usporavanje njegovog nastanka, dovodi do stvaranja bora i nagiba na koži.

Studije i eksperimenti potvrdili su da MORSKI KOLAGEN ima zaštitno djelovanje kao prirodni kolagen. Na fizikalno-kemijskoj razini omogućuje svim slojevima naše kože poboljšanje razmjene energije, čime se usporavaju efekti starenja kože. MORSKI KOLAGEN je funkcionalna tvar bogata masnim kiselinama poput omega-3 i proteinima, sadrži hidrosipolin, tvar koja daje koži metaboličku prehranu. MORSKI KOLAGEN je izvađen iz riba toplih mora, odabranih iz ne-zaštićene vrste i provjerenog porijekla. Sinergija njegovih aminokiselina, belančevina i omega-3 poboljšava epitelna tkiva čineći kožu prehranjenom, fleksibilnijom i zaštićenijom.

Istraživači laboratorije VITALPLUS su analizirajući nevjerojatne karakteristike MORSKOG KOLAGENA formulirali tretman u koncentriranim kapima, koje su zbog visokog sadržaja topivog kolagena, idealne kao tretman za kožu kojoj je potrebno zaštitno, umirujuće djelovanje . Njegova jedinstvena tekstura prodire odmah, jačajući debljinu granuloznog i spinoznog sloja epidermisa, stvarajući zaštitnu barijeru za suho kožno tkivo.

Primjenom koncentriranih kapi na bazi MORSKOG KOLAGENA na kožu, uz nježnu masažu obogatit ćemo kožu jednim od njenih glavnih prirodnih sastojaka, a pritom ćemo poboljšati stupanj njezine hidratacije i prehrane.

Primjena: Nanijeti ujutro i navečer na prethodno očišćenu kožu lica, vrata i dekoltea uz blagu masažu sve do potpunog upijanja.

VITAL PLUS ACTIVE COL KOLAGEN 15ML

Pakiranje: 15 ml

https://www.ljekarne-plantak.hr/kategorija-proizvoda/brandovi/vital/

Košarica
Scroll to Top