VITAL PLUS ACTIVE COL KOLAGEN KAPI 15ML

9.95 (74.97 kn)

Tretman u koncentriranim kapima na bazi morskog kolagena, bogat omega-3 masnim kiselinama i proteinima. Primjenom koncentriranih kapi obogćuje se kožu kolagenom i pritom se poboljšava stupanj njezine hidratacije i prehrane.

Zaštitno i umirujuće djelovanje za tanku i osjetljivu kožu.

SKU: C004383 Kategorije: , , ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 1 - 3 dana

Sigurna online kupovina

VITAL PLUS ACTIVE COL KOLAGEN 15ML

Tretman u koncentriranim kapima s visokim sadržajem topivog kolagena.

  • snažno zaštitno i umirujuće djelovanje
  • kolagen vraća koži elastičnost i smanjuje njezino isušivanje
  • stvara jaču zaštitnu barijeru za kožno tkivo koje se lako isušuje
  • prodire odmah jačajući debljinu granuloznog i spinoznog sloja epidermisa
  • prikladno i za tanku, osjetljivu ili kuperoznu kožu

Kolagen je protein s bitnom funkcijom u vezivnom tkivu, a služi za jačanje i elastičnost kožnog tkiva. Tijekom godina, količina kolagena koju tijelo proizvodi je sve manja, a njegov manjak dovodi do stvaranja bora i opuštanja tonusa kože.

Primjenom koncentriranih kapi na bazi MORSKOG KOLAGENA na kožu, uz nježnu masažu obogaćuje se kožu jednim od njenih glavnih prirodnih sastojaka, a pritom se poboljšava stupanj njezine hidratacije i prehrane.

MORSKI KOLAGEN

Studije su potvrdile su da morski kolagen ima zaštitno djelovanje kao prirodni kolagen. On omogućuje svim slojevima naše kože poboljšanje razmjene energije, čime se usporava efekt starenja kože. Morski kolagen funkcionalna je tvar bogata masnim kiselinama poput omega-3 i proteinima, sadrži hidrosipolin, tvar koja daje koži metaboličku hranu. Izvađen je iz riba toplih mora, odabranih iz ne-zaštićene vrste i provjerenog porijekla. Sinergija njegovih aktivnih molekula poboljšava epitelna tkiva čineći kožu nahranjenom, fleksibilnom i zaštićenom.

Istraživači laboratorije VITAL PLUS formulirali tretman u koncentriranim kapima, koje su zbog visokog sadržaja topivog kolagena, idealne kao tretman za kožu kojoj je potrebno zaštitno, umirujuće djelovanje. Njegova jedinstvena tekstura prodire odmah, jačajući debljinu granuloznog i spinoznog sloja epidermisa, stvarajući zaštitnu barijeru za suho kožno tkivo.

Primjena:
  1. Koristiti ujutro i navečer prije kreme.
  2. Na temeljito očišćeno lice, vrat i dekolte nanijeti nekoliko kapi, zatim kružnim pokretima umasirati do potpunog upijanja.

VITAL PLUS ACTIVE COL KOLAGEN KAPI 15ML

Pakiranje: 15 ml

Pogledajte VITAL PLUS u online ljekarni Plantak.

Potrežite više o proizvodima na starnicama proizvođača.

Košarica
Scroll to Top