EUCERIN ULTRASENSITIVE KREMA ZA SUHU KOŽU 50ML

25.17

Eucerin UltraSENSITIVE krema za suhu kožu preporučuje se za izrazito osjetljivu kožu gdje su glavni simptomi neugodan osjećaj na koži sa žarenjem, peckanjem i svrbežom, ali bez vidljivih znakova crvenila.

SKU: C007372 Kategorije: , , , ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

EUCERIN ULTRASENSITIVE KREMA ZA SUHU KOŽU 50ML

  • dnevna i noćna krema za suhu i izrazito osjetljivu kožu
  • izvrsna podloga za šminku, nekomedogeno
  • pomaže u zaštiti barijere kože
  •  povećava prirodnu tolerantnost kože
  •  ublažava i smiruje izrazito suhu kožu 
  • kod simptoma neugodnog osjećaj na koži sa žarenjem, peckanjem i svrbežom

Kada se primjenjuje nakon čišćenja, trenutačno ublažava i umiruje suhu, izrazito osjetljivu kožu lica, vrata i dekoltea pružajući dugotrajnu udobnost i zaštitu kože.

Posebni vosak u kremi ostavlja kožu nahranjenom i vlažnom. Bez konzervansa, bez parabena, bez parafina, bez mirisa, bez alkohola, bez boja i bez emulgatora.

S obzirom na to da izrazito osjetljivu kožu karakterizira ugrožena zaštitna barijera kože, potkožna živčana vlakna reagiraju brže i puno snažnije na štetne faktore. Nadraženost uzrokuje neugodne osjete i crvenilo tipično za izrazito osjetljivu kožu. Bogata formula za umirivanje sadrži SymSitive, prvi aktivni dermokozmetički sastojak koji djeluje izravno na uzrok kožne izrazite osjetljivosti. SymSitive učinkovito djeluje kao regulator osjetljivosti smanjujući aktivnost osjetljivih živčanih vlakana u epidermi.

Eucerin UltraSENSITIVE krema za suhu kožu ne samo da trenutačno umiruje izrazito osjetljivu suhu kožu već tijekom vremena pomaže i u zaštiti barijere kože i povećava granicu tolerancije kože.

Primjena:

Za trenutačnu i dugotrajnu udobnost kože, ublažavanje nadraženosti i optimalnu hidrataciju nanosite svakodnevno ujutro i/ili navečer na dobro očišćeno lice.

EUCERIN ULTRASENSITIVE KREMA ZA SUHU KOŽU 50ML

Količina: 50 ml

Pogledaj sve EUCERIN proizvode.

Težina 0.5 kg
Košarica