EUCERIN SUN ALLERGY PROTECT SPF50 GEL-KREMA 50ML

28.45

Vrlo visoka UVA/UVB zaštita (u skladu s EU preporukama) za osjetljivu kožu sklonu alergijama na sunce. Dokazano štiti od alergija izazvanih suncem, kao što je polimorfna erupcija svjetlosti (PLE) i acne aestivalis.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 1 - 3 dana

Sigurna online kupovina

EUCERIN SUN ALLERGY PROTECT SPF50 GEL-KREMA 50ML

  • Napredna spektralna tehnologija: zaštita od UVA/UVB i HEVIS svjetlosti.
  • Zaštita za osjetljivu kožu i kožu sklonu alergijama na sunce.
  • Umiruje, hladi i regenerira kožu koja je pod stresom od sunčanja.
  • Štiti oštećenja kože uzrokovanih suncem.
  • Nemasna, neljepljiva gel-krema brzo se upija i otporna je na vodu.

Dokazano štiti od alergija izazvanih suncem, kao što je polimorfna erupcija svjetlosti (PLE) i acne aestivalis. Ne sadrži emulgatore kako bi se smanjio rizik od iritacija. Kliničkim istraživanjima dokazana je podnošljivost na koži koja je podložna alergijama. Lagana i nemasna formula koja ne sadrži mirise.

Nanesite u dovoljnoj količini prije izlaganja na sunce i ponovo nanesite – posebno nakon kupanja, znojenja ili brisanja ručnikom – za održavanje izvorne zaštite. Smanjenje količine značajno smanjuje razinu zaštite. Nemojte dugo ostati na suncu, čak i tijekom korištenja proizvoda za zaštitu od sunca. Držite bebe i malu djecu podalje od izravne sunčeve svjetlosti.

Primjena:
Obilno nanijeti po licu i tijelu prije izlaganja UV zrakama. Izbjegavati kontakt sa očima. Učestalo nanositi tijekom izlaganja suncu, posebno nakon znojenja, kupanja i sušenja ručnikom. Dopustite da se proizvod potpuno upije i izbjegnite izravni kontakt s tekstilom i tvrdim površinama kako bi se spriječilo bojenje.

EUCERIN SUN ALLERGY PROTECT SPF50 GEL-KREMA 50ML

Količina: 150 ml

Pogledaj sve EUCERIN proizvode u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica