EUCERIN SUN ACTINIC CONTROL MD SPF100 80ML

27.03

Medicinski proizvod sa SPF100, UVA i UVB zaštitom, posebno razvijen za sprječavanje aktiničke keratoze i nemelanomskih karcinoma kože.

SKU: C010630 Kategorije: , , ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

EUCERIN SUN ACTINIC CONTROL MD SPF100 80ML

Lagana topikalna medicinska njega za prevenciju aktiničke keratoze i nemelanomskog karcinoma kože ili dodatna njega pri liječenju aktiničke keratoze. Sa SPF100, pruža vrlo visoku UVB i UVA zaštitu. Lako se nanosi, lagana fluidna tekstura pogodna je za svakodnevnu teksturu.

Oštećenja DNA keratinocita uzrokovana UV zračenjem mogu pogodavati nastanku aktiničke keratoze. Aktinička keratoza najčešći je oblik prekanceroze na koži, a ako se ne liječi, moguć je prelazak u nemelanomski karcinom kože (karcinom pločastih stanica).

Učinkovita zaštita od sunca može učiniti razliku.

Visoka učinkovitost medicinske njege Actinic Control potiče od SPF 100. Što je veći SPF, blokira se veća količina UVB zraka – što predstavlja glavni uzrok oštećenja stanica.
Što je više blokiranih UVB zraka, to će biti manja oštećenja stanica tijekom izlaganja suncu. Primjerice, SPF 100 blokira oko 99% UVB zraka.
Visoki SPF 100 također može nadoknaditi nedovoljnu primjeru njege za sunčanje.

Primjena:

  • Prije nanošenja kozmetičkih proizvoda (šminka, puder, dekorativna kozmetika), najprije nanesite Eucerin® Actinic Control MD SPF 100 i pričekajte dok se u potpunosti ne upije prije nanošenja drugih preparata.
  • Svakodnevna i redovita upotreba tijekom cijele godine neophodna je za učinkovitu prevenciju.
  • Ostavite da se u potpunosti upije i izbjegavajte izravan kontakt s tekstilom i tvrdim površinama kako biste spriječili nastanak mrlja.

EUCERIN SUN ACTINIC CONTROL MD SPF100 80ML

Pakiranje: 80 ml

https://www.ljekarne-plantak.hr/kategorija-proizvoda/brandovi/eucerin/

Težina 0.5 kg
Košarica