BIOVITALIS

Filtriraj proizvode

Prikazujemo 1–28 od 54 rezultata

Biovitalis je hrvatski brend koji se ističe po proizvodnji visokokvalitetnih dodataka prehrani, biljnih proizvoda i prirodnih kozmetičkih preparata za zdravlje i wellness.

Osnovan s ciljem da podrži prirodno zdravlje i dobrobit, Biovitalis koristi lokalno uzgojene biljke i visokokvalitetne sastojke kako bi stvorio proizvode koji potiču vitalnost i balans tijela.

Njihove su recepture plod dvadesetogodišnjeg iskustva i znanja, a podržane su iscrpnim poznavanjem ljekovitog bilja, poznavanjem više od 2000 sastojaka i laboratorijskim ispitivanjima. U Biovitalis proizvodima se nalaze 100% prirodni aktivni sastojci, pažljivo odabrani biljni ekstrakti i esencije iz prirode. Uz poznavanje tradicionalnih receptura i korištenje prirodnih sastojaka, te stalnim ulaganjima u istraživanje i razvoj, ovaj brend kreira vrhunske proizvode, pri čemu se osobito ponose proizvodima namijenjenim djeci.

Ključne vrijednosti brenda uključuju predanost kvaliteti, stručnost u formulacijama i podršku prirodnom zdravlju. Biovitalis proizvodi su rezultat pažljivog odabira sastojaka i tradicionalnih receptura, te su namijenjeni podržavanju cjelokupnog zdravlja i blagostanja korisnika na prirodan i siguran način.

Košarica
Filtriraj proizvode Showing 1 - 28 of 54 results

Kategorije proizvoda

Poredaj po

Dostupnost

Broj proizvoda

Filtriraj proizvode Showing 1 - 28 of 54 results

Kategorije proizvoda

Dostupnost

Filtriraj