BIOVITALIS KREMA PROTIV STRIJA

16.99 (128.01 kn)

Održava kožu elastičnom i sprječava nastanak strija tijekom trudnoće i dojenja. 100% sastojaka odgovara standardima prirodne kozmetike

BIOVITALIS KREMA PROTIV STRIJA

Formulacija je u potpunosti prilagođena osjetljivoj koži trudnica i dojilja. Svilenkasta krema protiv strija namijenjena je svakodnevnoj njezi kože koja je, uslijed trudnoće i dojenja, izložena naglom rastezanju te sklona nastanku strija. Bogata prirodnim aktivnim sastojcima, ova krema kožu održava elastičnom i hidratiziranom te sprečava nastanak nepoželjnih strija. Formulacija je u potpunosti prilagođena osjetljivoj koži trudnica i dojilja, pružajući joj potrebnu njegu, pri čemu kožu ne ostavlja masnom niti ljepljivom. S nježnim mirisom, za najljepše trenutke maženja i povezivanja.

KAKO OVAJ PROIZVOD DJELUJE NA STRIJE?

Uslijed naglog rastezanja kože u trudnoći i za vrijeme dojenja, nerijetko dolazi do oštećenja vezivnog tkiva što se na koži manifestira u obliku tanjih i debljih linija. Te se linije nazivaju strijama. Na početku su ružičaste boje, a s vremenom blijede. Kako bi se spriječilo oštećenje vezivnog tkiva i nastajanje strija, potrebno je kožu održavati elastičnom i hidratiziranom. Svilenkasta krema protiv strija sadrži hladno tiještena ulja i biljne macerate koji povećavaju elastičnost i tonus kože, prevenirajući nastanak strija.

Primjena:

Nježno nanijeti na čistu i suhu kožu, na dijelove tijela sklone nastanku strija (trbuh, stražnjica, bedra, bokovi, grudi). Za svakodnevnu njegu, ujutro i navečer. Preporuča se koristiti od početka trudnoće, kao i za vrijeme dojenja.

BIOVITALIS KREMA PROTIV STRIJA

Pakiranje: 150ml

https://www.ljekarne-plantak.hr/kategorija-proizvoda/mame-i-bebe/zdravlje-i-njega-mame/

Košarica
Scroll to Top