BIOVITALIS GEL KREMA PROTIV CELULITA

Naša najniža cijena: 16.99
Akcijska cijena: 13.59

Zaglađuje i učvršćuje kožu sklonu celulitu.

SKU: C010757 Kategorije: , , ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

BIOVITALIS GEL KREMA PROTIV CELULITA

Moćni aktivni sastojci smanjuju masne jastučiće i kožu čine čvrstom i glatkom. Primjena Koncentrirane gel kreme protiv celulita predstavlja intenzivni tretman kože zahvaćene celulitom, smanjujući njegovu vidljivost. Moćni aktivni sastojci (kofein, guarana, gotu kola, grejp) smanjuju neugledne masne jastučiće i kožu čine čvrstom i glatkom. Formulacija je prilagođena drenirajućoj masaži, pri čemu kožu ne ostavlja masnom niti ljepljivom. Ugodan osjećaj hlađenja koji ostaje nakon primjene potvrđuje uspješnost tretmana u oblikovanju tijela.

KAKO OVAJ PROIZVOD DJELUJE NA CELULIT?

Celulit nastaje zbog slabije cirkulacije i nakupljanja masti u stanicama, a manifestira se neravnim izgledom kože poput narančine kore. Tvari koje pospješuju cirkulaciju, sprečavaju nakupljanje masti i uništavaju masne stanice (lipoliza) učinkovite su u suzbijanju celulita. Kao najučinkovitije tvari ističu se kofein, guarana, gotu kola i grejp, a upravo su to vodeći aktivni sastojci Koncentrirane gel kreme protiv celulita.

Primjena:

Nanijeti na dijelove tijela zahvaćene celulitom i kružnim pokretima masirati nekoliko minuta radi pospješivanja djelovanja. Za maksimalni učinak važno je primjenjivati svakodnevno, ujutro i navečer. Ne preporučuje se korištenje za vrijeme trudnoće i dojenja.

BIOVITALIS GEL KREMA PROTIV CELULITA

Pakiranje: 150ml

https://www.ljekarne-plantak.hr/kategorija-proizvoda/kozmetika/njega-tijela/celulit-i-strije/

Težina 0.5 kg
Košarica