ČAJ UVIN H NATURAVITA

2.60

Djeluje kao antiseptik mokraćnih puteva. Dokazano je njegovo djelovanje na površinu bakterija, a time i sprječavanje širenja i izazivanja upale. Čajna mješavina s listom medvjetke, zeleni vrijeska, listom breze, korijenom zečjeg trna, zeleni preslice i kukuruznom svilom.

SKU: C003865 Kategorije: , ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

ČAJ UVIN H NATURAVITA djeluje kao antiseptik mokraćnih puteva. Dokazano je njegovo djelovanje na površinu bakterija, a time i sprječavanje širenja i izazivanja upale. Uvin čaj djeluje diuretski, te pomaže izbacivanju bakterija iz organizma.

ČAJ UVIN H NATURAVITA Sastojci:

List medvjetke (Arctostaphylos uva-ursi) 30 %
Zelen vrijeska (Calluna vulgaris) 20 %
List breze (Betula spp.) 15 %
Korijen zečjeg trna (Ononis spinosa) 15 %
Zelen preslice (Equisetum arvense) 10 %
Kukuruzna svila (Zea mays) 10 %
Sadržaj arbutina u dnevnoj dozi: 3 napitaka 150 mg

Uporaba: 1 čajnu žličicu (oko 2,5g) prelijte s 2 dl vrele vode i ostavite 30 minuta u pokrivenoj posudi uz povremeno miješanje. Procijedite i zasladite po želji. Topao čajni napitak pijte 2-3 puta na dan, uvijek svježe pripremljen.

UVIN H čaj koristi se u obliku čajnog napitka u trajanju do tjedan dana. Ne preporučuje se uzimati s američkom brusnicom, vitaminom C, osobama s poremećajem rada bubrega ili srca, trudnicama, dojiljama i djeci mlađoj od 12 godina. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom.

Veličina: 50 g

https://www.ljekarne-plantak.hr/kategorija-proizvoda/samolijecenje/mokracni-sustav/

Težina 0.5 kg
Košarica