AQUA MARIS HYPERTONIC SPREJ ZA NOS 50ML

8.29

Na prirodan način odčepljuje nos kod prehlade, gripe ili alergije. Aqua Maris® Hypertonic prikladan je za odrasle i djecu stariju od 1 godine, te je siguran za primjenu kod trudnica.

Hipertonična otopina koja smanjuje olakšava disanje.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

AQUA MARIS HYPERTONIC SPREJ ZA NOS 50ML

  • prirodni dekongestiv – odčepljuje nos
  • smanjuje oticanje sluznice i olakšava disanje kroz nos

Aqua Maris® Hypertonic  preporučuje se:

  • osobama sa začepljenim nosom
  • osobama s otežanoim disanjem uslijed prehlade, gripe i alergija

Može se koristiti samostalno ili u kombinaciji sa standardnom terapijom.

Prehlada, alergija, gripa te niz drugih stanja izazivaju pojačanu sekreciju i otečenost sluznice nosa što otežava normalno disanje kod djece i odraslih.

Aqua Maris® Hypertonic djeluje tako da zbog visoke koncentracije soli hipertonična otopina uklanja višak tekućine iz nosne sluznice po principu osmotskog gradijenta, smanjuje njeno oticanje i olakšava disanje kroz nos. Budući da Aqua Maris® Hypertonic sprej za nos podržava fiziološko stanje sluznice i nema sistemskih učinaka, prikladan je za odrasle i djecu stariju od 1 godine.

Zbog svoje prirodnosti i blagosti, Aqua Maris® Hypertonic je rješenje za začepljen nos tijekom trudnoće i dojenja kada drugi lijekovi za prehladu nisu prikladni.

Sastav: morska voda, pročišćena voda.

Morska voda iz Jadrana bogata je solima i oligoelementima. Oligoelementi prisutni u otopini imaju važnu ulogu u održavanju normalne funkcije sluznice nosa što omogućava prohodnost gornjih dišnih putova.

Bez konzervansa.

Zbog higijenskih razloga svaki bi proizvod trebala koristiti samo jedna osoba.

Nakon prolaska simptoma, za održavanje higijene, nastaviti s Aqua Maris® Classic ili Aqua Maris® Baby sprejem za nos (izotonična morska voda).

Vanjski spremnik napunjen je inertnim potisnim plinom (dušikom) koji ne dolazi u dodir s otopinom. Spremnik je pod pritiskom, može puknuti pod djelovanjem topline. Ne bušiti ni paliti čak niti nakon uporabe. Čuvati odvojeno od topline, vrućih površina, iskre, otvorenog plamena ili bilo kojeg drugog izvora plamena. Ne pušiti. Zaštititi ga od sunčevog svjetla i ne izlagati temperaturama višim od 50ºC/122°F. Proizvod čuvati izvan dohvata i pogleda djece.

Primjena
  1. Raspršiti 1-2 puta u svaku nosnicu, nekoliko puta na dan, a po potrebi i više.
  2. Koristiti dok traje začepljenost nosa.
  3. Nakon primjene, isprati i osušiti aplikator.

AQUA MARIS HYPERTONIC SPREJ ZA NOS 50ML

Pakiranje: 50 ml

Pogledajte ostale AQUA MARIS proizvode.

Težina 0.5 kg
Košarica