TLAKOMJER VEROVAL ZA NADLAKTICU

83.57

Nova generacija uređaja za precizno, brzo i ugodno mjerenje krvnog tlaka na nadlaktici. Potpuno automatsko mjerenje krvnog tlaka i jednostavno intuitivno rukovanje.

SKU: C007382 Kategorije: ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

TLAKOMJER VEROVAL ZA NADLAKTICU

Veroval tlakomjer za nadlakticu je precizan i jednostavan uređaj za uporabu. Zahvaljujući zaslugama njihovih inteligentnih specifikacija, tlakomjeri Veroval® sprječavaju pogreške pri mjerenju, i to na način da provjeravaju pravilan položaj manšeta.

  • Ima veliki zaslon za lako očitavanje izmjerenih vrijednosti.
  • Prepoznaje i prikazuje poremećaje srčanog ritma (aritmije)
  • Jednostavna analiza izmjerenih vrijednosti uz pomoć sustava svjetlosnih signala
  • Udobna univerzalna manžeta ergonomskog oblika
  •  Priložen je i USB kabel.

Uređaj pohranjuje sva vaša mjerenja, obradi ih i podijeli s ostalim uređajima Veroval® kao što su vage ili uređaji za praćenje aktivnosti, i to s pomoću programske opreme Veroval® medi.connect. Uključen i USB kabel. Jednostavno pohranjujte i analizirajte podatke sa svojih uređaja. Različita razdoblja za analizu (dan, tjedan, mjesec) možete i uspoređivati, kako biste automatski generirali potpuno pripremljene slike svojih vrijednosti. Sve rezultate moguće je ispisati za vašeg liječnika ili ih poslati e-poštom. Vrijednostima pratitelja aktivnosti Veroval® možete jednostavno upravljati putem aplikacije za pametne telefone medi.connect (Apple App Store ili Google Play).

Tehnologija Comfort Air osigurava i nježno mjerenje. Ona određuje očekivani krvni tlak čak dok se manšeta napuhuje i stoga se ona napuhne samo toliko koliko je za pojedinca potrebno.

Iznimna kvaliteta mjerenja tlakomjera za nadlakticu Veroval ® je dokazana, a potvrdilo ju je Europsko udruženje za hipertenziju te mu dodijelilo mu svoj pečat odobrenja.

TLAKOMJER VEROVAL ZA NADLAKTICU

Potražite više o proizvodu na stranicama proizvođača.

Pogledajte sve VEROVAL proizvode.

Težina 0.5 kg
Košarica