NATROL MELATONIN LIQUID 60ML

11.90 (89.66 kn)

Natrol Melatonin Liquid je melatonin u tekućem stanju. Uzima se priloženom kalibriranom kapaljkom i pogodan je za osobe koje ne vole tablete.

Namijenjen je osobama koje imaju problema utonuti u san i tijekom noći se bude.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 1 - 3 dana

Sigurna online kupovina

NATROL MELATONIN LIQUID 60ML

Popularni Natrol tekući melatonin, kapi za lakše uzimanje.

Melatonin je hormon koji u organizmu djeluje kao signalna molekula za san. Natrol melatonin je najprodavaniji melatonin na američkom tržištu. Spravljen od najkvalitetnijih sirovina siguran je izbor za ljude koji imaju problema sa spavanjem. Melatonin u tekućem stanju ima brzo djelovanje i naročito je pogodan za osobe koji teško utonu u san. Budući da djelovanje nastupa brzo, uzima se dvadeset minuta prije odlaska na počinak.

Natrol tekući melatonin američki FDA je odobrio u svrhu kliničkih pokusa kojima je cilj utvrditi povezanost oralne suplementacije melatoninom i problema sa spavanjem kod djece s posebnim potrebama. Studija u trajanju od 12 tjedana je ustanovila kako su svi mali pacjenti uspjeli brže zaspati, a nisu zamijećene negativne popratne pojave. Proizvodi koji sadrže melatonin nisu namijenjeni za konstantnu upotrebu te konzumacija duže od tri mjeseca uzastopno zahtijeva liječnički nadzor. Melatonin nije za osobe mlađe od 18 godina, a ne bi ga trebale uzimati trudnice i dojilje, osobe s psihičkim problemima i autoimunim bolestima.

Više o melatoninu možete pronaći na ovoj poveznici.

Primjena:

Uzmite 4 ml 20 minuta prije odlaska na počinak. Može se popiti u vodi ili soku.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Nije za mlađe od 18 godina. Ne uzimajte prije upravljanja motornim vozilom ili strojem. Ukoliko sumnjate na bolest, uzimate lijekove, patite od autoimunih bolesti ili depresije, trudna ste ili dojite, alergični ste na gluten i/ili pšenicu, prije upotrebe ovog proizvoda potrebno je konzultirati se sa stručnom osobom.

Odobrene zdravstvene tvrdnje:
• Melatonin doprinosi skraćenju vremena potrebnog za padanje u san
• Melatonin doprinosi ublažavanju subjektivnih osjećaja povezanih s jet lag-om

NATROL MELATONIN LIQUID 60ML

Pakiranje: 60 ml

https://www.ljekarne-plantak.hr/kategorija-proizvoda/samolijecenje/stres-i-gubitak-energije-nesanica/

Košarica
Scroll to Top