PROLIFE TABLETE ZA ŽVAKANJE A24

8.29

Tablete za žvakanje s bakterijskom kulturom Bacillus coagulans, glukooligosaharidom i vitaminima B skupine koji doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava. Povećavaju broj dobrih bakterija u probavnom sustavu.

Idealano za posao ili putovanja – svaka tableta pakirana zasebno.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

PROLIFE TABLETE ZA ŽVAKANJE A24

 • PODRŠKA IMUNITETU
 • RAVNOTEŽA CRIJEVNE MIKROFLORE
 • PREVENCIJA PROBAVNIH TEGOBA
 • NA PUTOVANJIMA

Tablete za žvakanje za sladilom za jednostavanu primjenu bez vode. Povećavaju broj dobrih bakterija u probavnom sustav i doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.

 • vitamini B1 i B2 doprinose normalnom stvaranju energije
 • vitamini B6 i B12 za normalno funkcioniranje imunološkog sustava i smanjenje umora, pogotovo u periodima intenzivne fizičke i mentalne aktivnosti
 • bakterijski soj Bacillus coagulans BC4 ® tvori spore i otporan je na visoke temperature i kiseline u probavnom sustavu
 • glukooligosaharid služi kao hrana koja potiče rast dobrih bakterija

Dobre bakterije dolaze do crijeva žive i aktivne, gdje mogu biti korisne u vraćanju ravnoteže crijevne mikroflore. Putovanja, osobito duga, karakterizirana su naglim promjenama u navikama i stresnim situacijama, a stres može uzrokovati probavne tegobe. Prilikom putovanja u zemlje s viskom temperaturama i niskim higijenskim uvjetima, podložni smo povećanoj pojavi neuravnoteženosti crijevne mikroflore.

Kako bi se očuvala ravnoteža crijevne mikroflore za vrijeme putovanja važno je održavati higijenu ruku, slijediti mjere opreza i prevntivno preporučujemo koristiti Prolife tableta za žvakanje.

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Način korištenja:
 1. Uzima se 1 do 2 tablete za žvakanje dnevno, prema potrebi.
 2. Primjena je vrlo jednostavna, bez vode, a tablete za žvakanje su ukusne i kremaste.
 3. Tabletu treba otopiti u ustima ili sažvakat.

PROLIFE TABLETE ZA ŽVAKANJE A24

Količina: 24 tablete za žvakanje

Pogledajte sve proizvode kategorije PROBIOTICI.

Težina 0.5 kg
Košarica