HOLYPLANT SIRUP ISLANDSKI LIŠAJ 150ML

8.04

Sadrži suhi vodeni ekstrakt islandskog lišaja koji se koristi za ublažavanje iritacije sluznice dišnih putova koju prati suhi kašalj. Zbog blagotvornih djelatnih tvari primjenjuje se kod različitih vrsta prehlada, bronhalnog katara i kašlja.

Za djecu stariju od 1. godine i odrasle.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

HOLYPLANT SIRUP ISLANDSKI LIŠAJ 150ML

  • UBLAŽAVA SUHI KAŠALJ
  • ZA GRLOBOLJU I PROMUKLOST
  • KOD NADRAŽAJA GORNJIH DIŠNIH PUTEVA
  • 20 godina na tržištu

Holyplant sirup islandskog lišaja sadrži suhi vodeni ekstrakt islandskog lišaja (Lichen islandicus L.) koji se tradicionalno koristi za ublažavanje iritacije sluznice dišnih putova koju prati suhi kašalj. Glavni sastojci islandskog lišaja su gorke tvari i sluzi (polisaharidi) koji oblažu oštećenu i nadraženu sluznicu zaštitnim slojem.

Sadrži usinsku kiselinu koja ima izuzetna antibiotska svojstva pa se sirup s pravom smatra prirodnim antibiotikom. također, biljna sluz stvara zaštitni film na nadraženoj sluznici usta i ždrijela, te na sebe veže vodu čime se postiže dodatno vlaženje sluznice.

Sirup islandskog lišaja najčešće se koristi kod nadražaja gornjih dišnih puteva, a preporučuje se i za grlobolju i promuklost. Zbog blagotvornih djelatnih tvari primjenjuje se kod različitih vrsta prehlada, bronhalnog katara i kašlja.

Holyplant sirup islandskog lišaja odobren je kao medicinski proizvod što znači da je prošao stroge nezavisne kontrole i proizvodi se po najvišim farmaceutskim standardima. Ima provjerenu djelotvornost i ne sadrži dodatne biljne ekstrakte, jer dodatni biljni materijal može stvoriti neželjene interakcije.

Zbog svog blagog prirodnog porijekla i ugodnog okusa jagode pogodan je za djecu od 1. godine na dalje.

Način uporabe:
  1. Djeca od 1 do 7 godina: ½ čajne žličice sirupa dva puta dnevno.
  2. Odrasli i djeca starija od 7 godina: 1 čajna žličica sirupa tri puta dnevno (15 ml).
HOLYPLANT SIRUP ISLANDSKI LIŠAJ 150ML

Količina: 150 ml

Pogledajte HOLYPLANT proizvode u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica