ENCIAN AFRIČKA ŠLJIVA KAPSULE A20

8.52

Djeluje blagotvorno kod tegoba dobroćudnog povećanja prostate. Pomaže ublažiti simptome učestalog mokrenja i nepotpunog pražnjenja mjehura.

Doprinosi boljoj funkciji i smanjenju prostate.

SKU: C007448 Kategorije: , , ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

ENCIAN AFRIČKA ŠLJIVA KAPSULE A20

  • doprinosi boljoj funkciji i smanjenju prostate
  • može ublažiti simptome učestalog mokrenja i nepotpunog pražnjenja mjehura

Afrička šljiva (Pygeu africanum) je drvo od čije se kore se u medicinske svrhe proizvode standardizirani ekstrakti. Raste na području Kameruna, Madagaskara, Gvineje i Kenije.

  • u preporučenoj dnevnoj dozi suhi ekstrakt kore afričke šljive (Pygeum africanum)  –280 mg -standardiziran na min. 2,5% ukupnih sterola.

Fitosteroli, djelatne tvari ekstrakta kore afričke šljive, inhibiraju djelovanje enzima koji metabolizira testosteron. Na taj se način rješavaju tegobe dobroćudnog povećanja prostate, a posljedično i problemi urogenitalnog trakta povezani s prostatom.

Sastojci: suhi ekstrakt kore afričke šljive (Pygeum africanum), maltodekstrin, želatinske kapsule, tvari protiv zgušnjavanja: talk i magnezijeve soli masnih kiselina.

Vremensko ograničenje primjene: četiri tjedna. Ne preporučuje se uzimanje duže od četiri tjedna u kontinuitetu.

Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom.

Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Način uporabe:

Popiti jednu kapsulu dnevno, uz jelo.

ENCIAN AFRIČKA ŠLJIVA KAPSULE A20

Količina: 20 kapsula

Pogledajte sve ENCIAN proizvode u online ljekarni Plantak.

Težina 0.5 kg
Košarica