EUCERIN pH5 LOSION ZA PRANJE 200ML

9.15 (68.94 kn)

Za svakodnevno čišćenje lica i tijela, čak i kod osoba koje ne podnose sapune. Eucerin pH losion za pranje ne sadržava sapun i namijenjen je blagom ali djelotvornom čišćenju kože.

SKU: C005646 Kategorije: ,
Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 1 - 3 dana

Sigurna online kupovina

EUCERIN pH5 LOSION ZA PRANJE 200ML

Losion za pranje s blagim surfaktantima koji pomaže u očuvanju prirodnih zaštitnih mehanizama kože i štiti od isušivanja.

Aktivira prirodne mehanizme zaštite kože zahvaljujući pH5 enzimskoj zaštiti.

Kombinacija pH citratnog pufera i iznimno blagih surfaktanata pomaže u održavanju aktivnosti enzima kože, održavajući njezinu zaštitnu barijeru te sprječava isušivanje kože. Kako uz Eucerin pH5 njegu aktivirati prirodne obrambene mehanizme kože i smanjite utjecaj alergena na organizam saznajte ovdje.

  • Čisti posebno blago.
  • Održava vlastitu zaštitu kože.
  • Proizvod je dobro podnošljiv na koži.

Izvrsna djelotvornost i podnošljivost na koži dokazane su kliničkim i dermatološkim istraživanjima, čak i na bolesnoj koži.

Zdrava koža je primarna obrana tijela od vanjskih nadražujućih čimbenika, no kada je koža suha i osjetljiva ugrožena joj je zaštitna funkcija i sklona je daljnjem isušivanju i većoj osjetljivosti.  Eucerin je razvio pH5 liniju njege za zaštitu i regeneraciju suhe kože. Svi preparati iz linije obnavljaju optimalnu pH vrijednost kože i jačaju njezine prirodne obrambene mehanizme, čineći je otpornijom na okolišne okidače i smanjujući njezinu osjetljivost.

EUCERIN pH5 LOSION ZA PRANJE 200ML

Količina: 200 ml

Pogledajte sve EUCERIN proizvode u online ljekarni Plantak

Košarica