EUCERIN DERMO CAPILLAIRE REVITALIZIRAJUĆI TRETMAN ZA KOSU 100ML

16.93

Kod prvih znakova stanjivanja kose preporučujemo ovaj intenzivni revitalizirajući tretman za vlasište kose. Aktivni sastojci karnitin i kreatin pomažu ojačati korijen kose podržavajući njegovu opskrbu energijom. Redovitom upotrebom seruma podupire se rast i stimulira folikul kose.

Uštedite €4,25 za sve narudžbe preko €49,99

Rok isporuke: 2 - 5 dana

Sigurna online kupovina

EUCERIN DERMO CAPILLAIRE REVITALIZIRAJUĆI TRETMAN ZA KOSU 100ML

  • Učinkovit tretman protiv stanjivanja kose
  • Jača korijen kose
  • Oslobađa vlasište od mikroupala
  • Redovitom upotrebom podupire rast kose i stimulira folikul kose

Posebno je dizajniran za osobe s oštećenjem kose uzrokovanog nasljednim gubitkom kose. Sadrži aktivne tvari koje se prirodno nalaze u tijelu, KARNITIN i KREATIN koje pomažu ojačati korijen kose podržavajući njegovu opskrbu energijom, te umirujući LIKOKALKON A, za uklanjanje mikroupale koja oslabljuje korijen kose. Za optimalne rezultate koristiti u kombinaciji s Eucerin DermoCapillaire revitalizirajućim šamponom. Klinička i dermatološka istraživanja dokazuju učinkovitost i jako dobru podnošljivost kod osoba sa stanjenom kosom uzrokovanom nasljednim čimbenikom.

Ne sadržava alkalne sapune i blagog je mirisa.

Sastav: Aqua, Alcohol Denat, Carnitine, Creatine, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Laureth-9, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, 1-Methylhydantoin-2-Imide, Hydroxyethylcellulose, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Parfum

Primjena:

Koristiti svakodnevno neovisno o pranju kose. Ako je potrebno, preparat za njegu nanositi dva puta dnevno, ujutro i navečer. Operite kosu kao što to inače radite. Preparat za njegu koristite na vlažnom ili suhom vlasištu. Odvajajući kosu, nanesite preparat izravno na cijelo vlasište, pri čemu posebnu pažnju obratite na izuzetno pogođena područja. Prstima nježno umasirajte tretman u vlasište. Nemojte ispirati. Nakon nanošenja, kosu možete oblikovati kao i obično.

EUCERIN DERMO CAPILLAIRE REVITALIZIRAJUĆI TRETMAN ZA KOSU 100ML

Pakiranje: 100 ml

Pogledajte ostale EUCERIN proizvode u našem web shop-u.

Težina 0.5 kg
Košarica